Selamlar hanımlar. 2 gün önce su azlığından dolayı spinal sezeryan doğum için yatışım yapıldı. Sabah 8 gibi yatış , 10:00 gibi odadan çıkış ve alana iniş 10:15 te ise duygulu ve ağlayan gözlerle kızımla tanıştım ❤️❤️🧿 Şöyle oldu benim, hastanemden ve doktorumdan normalde çok memnundum zaten. Özel hastanede doğum yaptım bu arada. İlk çocuk heyecanı olduğu için doğal olarak panik ediyordum ki benimle ilgilenen ebe bana annemmiş gibi davranıp o kadar güzel konuştu ve ellerimi belden iğnem yapılırken o kadar güzel tuttu , sakinleştirdi ki o panik anlarını rahat atlattım. Ekip çok önemliymiş bunu çok iyi gördüm. 6 kişilik ekip ile girdim doğuma. Kızımı hangi şarkı ile doğurmak istediğimi sorup dediğim parçayı açtılar ilk önce. Sonra belden iğnemi yaptılar emin olun hiç acımıyor klasik iğne vurulurken yapılan sinek ısırığı acısı gibi. Sonra hemen önce sol bacağım sonra sağ bacağım uyuştu ve hiçbir şey hissetmedim ve bunu birkaç kez onaylamamı istediler. Daha sonra sondam takıldı ve yine birşey hissetmedim.. Ve başladı sohbet muhabbet gırgır şamata. Anestezi doktorum sürekli beni takip etti panik heyecan var mı , varsa sakinleştirici yapacağım diye… Sonra 10 dk içinde hazır mısın dediler ve bana güzel dünyalar harikası kızımı gösterdiler benim gözler iki çeşme 🥹 İnerken telefonumu verebileceğimi söylemişlerdi foto için ve o sayede bir sürü fotomuz oldu ilk anlarında kızımla 🥹🥹🥹 Kızımı giydirdiler doğru babaya götürdüler bu arada benim kalan işlemleri yaptılar yarım saatte ve odaya alındım. Acı hissetmedim 3 saate yakın . Sonrasında acı var ama inanın sabrederseniz acı eşiğiniz biraz yüksek olursa 6-7 saate çok bişeyiniz kalmıyor. Ve tabiki bol yürüyüş kesinlikle hiç durmayın. Bebeğinizi emzirin biraz dinlenin yürüyün mutlaka. Bebeğinizi emzirmeye uğraşın emene kadar. Ben çok uğraştım ağlama durumuna geldim o derece. Ama şükür emdik sonunda . Sütünüz yetmez ise bir iki seferlik mama takviyesine birşey demiyorlar zaten.. Kısacası kendinize güvenin, doktor ve hastane çok önemli bence.. Herkese kolay gelsin şimdiden 😊🥹🧿❤️