tunasmom Tvkrgkc bht clinic istanbul tema hastanesi var perinatolog Züat bey ama fiyatını tam hatırlamıyorum 1000 küsürdü en son
Gulsah1995 Tvkrgkc Topkapı da Ahmet gül var aşırı iyi bir Perinatolog bende oraya gittim 1400 tl verdim Google da açık adresi yazıyor düşünürseniz
Prenses34_annesi Tvkrgkc Sultangazi medigold özel Sultan hastanesi 600₺ çok memnunum ve ilgililer normal muayenemi de orda oluyorum
nur34_ nur34_ kagithanede perinatoloji uzmani fehmi yazicioglu var kendi klinigi ben cumartesi oraya gidicem orada 900₺ ucretle bakiyor canm
beyzacmvrc nur34_ yeşim hanıma mi gidiyodunuz sanki bı yerde sizinle konuşmuştuk ☺️ isim tsnidik geldi
beyzacmvrc Prenses34_annesi radyoloji uzmanı mı çekiyor perinatoloji uzmanı mı canm su an zamlanmistir zaten muayene bike zamlanmis
Prenses34_annesi beyzacmvrc perinatoloji uzman canım zaten perinatolijiye yönlendiriyorlar radyolojiye yönlendirmiyorlar
beyzacmvrc Prenses34_annesi teşekkür ederim ne kadar uzun sürdü peki? Fotoğraf ve video veriyolar mi? Bazı hastaneler video da veriyomus da o yüzden sordum. Kontrole de buraya gidiyorum zaten
Prenses34_annesi beyzacmvrc Yok canım fotoğraf vermiyor ama CD’sini veriyor evet videosu oluyor en fazla 25-30 dakika tabii ki de bebeğin pozisyonunda çok etkiliyor bu süreyi 🥰