Melissadamla Baloglum93 benim doğumdan çıkınca hemen gelmişti emzirmiştim o kişiden kişiye değişen bir durum sezeryanla ilgisi yok :)
otekidunyali ben de şuraya yazayim da kaybetmeyim akşam gelip okuyacağım tek tek bilgilendirici bir başlık olmuş teşekkürler :)
Tugbakose-24 Üç çeşit var benmım bıldıgm kadarıyla. Genel anestezı narkozla bayıltıyorlar senı uyandıgında acıyı hissedıyorsun. Bıde narkozu vucuttan atmak zor oluyor sırtına kadar ağrı cıkıyor. He bıde bebegını emdırdigınde bebege narkoz gecıyor. Bı zararı yok sadece bebek cok uyuyor. 2.epidural . Bundan pek bilgim yok beline bişey takıyorlarmış sanırım agrını kesıyormuş ama burda bırcok kişi doğum sırasında epiduralin yerinden cıktıgını söylüyor ve dayanılmaz bı ağrı oluyormuş. 3.spinal(ben spinal oldm)beline acıtmayan bi iğne vurup uyuşturuyorlar. Bn hıc bısey hıssetmedm cok guzl geçtı amelıyatım. . Uyuşuklugum 6 saat snra geçti. Baş ağrısı fln yaşamadm. Ilk ayaga kalkışım kolay oldu. 2 nci gün tamamen desteksız kalkabılıyordm. Smdı ıkıncıye hamıleyım bunuda aynı sekılde spınal olacagm.🥰
Kuzeyinannesi0660 dilinkopsunemi-bisus hastanede bana 2 gün hoşaf vermişlerdi kaseye kalığa bence gerek yok ama yinede bulunsun dersen koyabilirsin🙏 umarım çok güzel geçer. Ameliyattan sonra kendini iyi koru dikişler için. Eve çıktığında mutlaka duş al ki sütün gelsin 🥰
Kuzeyinannesi0660 dilinkopsunemi-bisus yok hok hiç korkma duştan sonra güzelce kurulayın sonrasında iyice kurusun diye saç kurutma makinesi tuttum ben uzaktan ve düşük ısıda. Hiçbirşey olmadı çok şükür 1 ay oluyor hala aynıj şekilde yapıyorum.
dilinkopsunemi-bisus Kuzeyinannesi0660 gerçi doktorum da söyler tabi ama burdaki annişler doktorlara taş çıkartır 😂😂 çok teşekkür ediyorum 🙏🙏🌺🌺
Busbusu dilinkopsunemi-bisus bnmde bebeğim önden gidiyo maşallah sizinkinede kaç haftaliksin bebek kaç kilo canım bnm 34+6 da 2 750 di kilosu
Papatya24 gamzosgamzos İlk 4 gün bebeğiniz neyle beslendi? Hiç mi gelmedi sütünüz ben de süt gelmezse diye korkuyorum sezaryenden
gamzosgamzos Papatya24 geliyordu ama 1 2 damla bu süreçte sık sık emzirdim sonra sarılık başlangıcı olunca 2 saatte bir mama takviyesi yaptım tam inene kadar sütüm