dilinkopsunemi-bisus ben belden falan bilmem 🤷🏻♀️ uyudum o psikolojiyi yaşayamam diye , belden vurulanların daha sonrasında bel ağrısı çektiğini vs duydum bilemiyorum. hastanenize su ısıtıcısını da götürebilirsiniz . lactamil poşet çay içtim doğumdan hemen sonra. bardaklar ve pipet ve makas😅 pipet uzun kaldığı için kesiyordum😅 çünkü doğrulup içemedim dikişten dolayı. sıcak su torbamı aldım su ısıtıcıyla kaç tur doldu belime . koydum gazım rahat çıksın diye . kuru ısırgan temin ederseniz aktardan onu da demleyip içebilirsiniz süt için . pompanızı da yanınıza alabilirsiniz bu demek değil ki süt sağmak amaçlı sadece bebeği bi memede emzirirken diğer memeyi aynı anda sağarsanız çok rahat akış olur . beni zorladılar ama 3-4 gün katı beslenmedim hep anne çayları süt arttırıcı sıvılar çünkü kaka yaparken de zorlanıyor insan faydasını da gördüm kızım 2 yaşına gelene kadar maşallah hep emzirdim bilmem mama nasıl hazırlanır. bir de ilk yere basma korkulu olur silikon crocs tarzı terlik lazım ki yere yapışsın kaymasın