gamzosgamzos Abc34 kasılmalarım var diye doktora gittim nstde cok siddetli sancilarim cikti 2 cm acikligim vardi zaten ilk dogumumdaki sezaryen dikislerimde incelmiati acil sezaryena alindim
nsaydn Abc34 benim ilk kızımda öyle olmuştu. Sabah kontrole gittim. Dr bebeğin suyu patlamış dedi. Duş almıştım sanırım hissetmedim 1 gece önce. Hemen acil doğuma alındım.
Betulll19 nsaydn Yaa bende sıcak suyla duş alıyorum bi kac gündür kontrolüm de cuma günü anlamadınız mı suyun geldiğini bende cok korkuyorum bu yuzden
Tatlisanneeecikk Abc34 4 cm açılmam vardı doğuma alındım sancım yoktu diye 1 saat suni sancı sonrası kendi sancılarım başladı 2 saat sürmeden doğum oldu 🥳
Brgl068 37 haftalık kontrole gittim 5 cm açılmam sıfır sancım vardı suni sancıyla beraber sancı doğum hepsi 2 saatte bitti bizde şaşırmıştık😂 ikinciye hamileyim insallah buda cabucak olur
AhseninAnnesii Brgl068 cati muayenesi mi yapildi da 5 cm acikliginiz oldugu anlasildi. Gittigim hastanede ne zaman cati muayenesi yapiliyo bilmiyorum her seyi bi onceki haftada soyluyolar.
gamzosgamzos berceste5155 dikisler ic tarafta kasilma oldukca rahim baski yapiyor ve dikisler acilmaya calisiyor
berceste5155 Abc34 38+5 de 3 cm açılmam vardı doktor yatış verip suni sancıyla doğumu başlatacaktı kabul etmedim
Abc34 berceste5155 anladığım kadarıyla herkesin açılması varmış. Doktorum henüz alttan muane etmedi. Zaten 6 cm olmadan yatış vermiyoruz dedi. Zeynep kamile gidiyorum.
Bilgeszr Abc34 ilk bebeğim de muayeneye gittim 5 cm açılma varmış doğuma almıslar dı 5saat sonra doğum yaptım
Aselinannesi31 Abc34 ben 37. Haftada gitrimbebek yanlis yere gitmiş idrar torbani delmek uzere diyip acil sezeryana alinmistim
Merveofs Abc34 39+3sabah 11de kontrole gittim gecesinde yatış yaptım yani 12den sonra 39+4 oldu ve sabaha karşı 5.5ta doğurdum
nsaydn Betulll19 hiç anlamadım. O gece ufak ufak sancım geliyodu ama ben yalancı sancıdır diye çok dikkate almadım. Bide ilk gebelik bu konularda cahillikte vardı. Bilgi alabileceğim çok bi mecrada yoktu.
OzlemKskn24 Abc34 merhaba bende yarından itibaren oraya gideceğim hangi doktorları önerirsiniz ben SSVD için gidicem bakalım ne sonuç alıcam