HaticeMuhammed Merhaba kızlar ben 27+4 günlük gebeyim 3 gün önce doktora gittim kilosu için 500 gr dedi 🙄 Sizce sıkıntı varmıdır😥
Figennn HaticeMuhammed Bir bilgim yok canim ama biz 19+6 gitmistik 325 gr di. Doktorun birsey demedimi
Brvntncy HaticeMuhammed HaticeMuhammed Keşke sordaydınz doltorlar bazen rahat davranabiliyor 24 haftalıkken bebegm 500 gramdı
Pinar38 HaticeMuhammed yani ben şuan 24+1 deyim 10 gün önce doktora gittiğinde 495 gramdı komşum 28 haftalık hamile 1kilo 100 gram bebeği gerçi bebekten bebeğe değişir ama yine de sor bi doktoruna
Melhaercan HaticeMuhammed neden okadar azki doktor bişey demedimi canım sizin boy kilo nasıl babayla acaba irsimı ki şaşırdım kilosuna haftasına göre
Bilinmeyen34 HaticeMuhammed her gün 1 adet muz ye süt iç yumurtanı ihmal etme.muz bebeğe en yarayan meyveymis
Msalbyrk HaticeMuhammed kendne degil daha cok bebegine yarayacak şeyler ye🙂 muz ceviz fndk badem pekmez süt kaşar ve beyaz peynr👍
Msalbyrk HaticeMuhammed i bebegn eger 500 gramsa bnce az bnm 20 de 400 du. Beslenmene dkkat etmen gerek bnce
Cans50 Belki de yanlış anladiniz biraz az gibi ama dr normal olmasa belirtirsi bence hiç.üzülüp strese girmeyin sakin kalın be düzenli beslnemye çalışın