Aylnl Merhaba herkese kızlar 30. Haftadayım bebeğin kilosu 1338 gr çıktı doktorumuz kilosu az dedi bu durumu yaşayan var mı aranızda 🥺
Seda0180 Aylnl canım ilk gebeliğimde öyle oldu benim. Çok ayakta durma dinlen demişti doktor bide muzlu süt içmemi istemişti bebeğe kilo yapması için
Aselecrin Aylnl doktor bana da demişti o haftalar geriden geliyor diye ben her gün kefir içtim yumurta yedim ve her gün ballı muzlu süt içtim ve 3 haftada açığı kapattık yani düzeliyor sıkmayın canınızı beslenmenize dikkat edin yeter
Babykalamar Aylnl benim 29. Hafta 1500 gramdi. Bence muz yiyin kasar peynir yiyin kasarli tost yiyin. Findik incir kuru kayisi. Sabahlari kesin 1 yumurta hatta siz bu ara 2 yumurta yiyin ve proteinli beslenin
Nisa04 Aylnl bizimde 1472 o kadarda arada yok aslında şiz yine de dikkat edin ama kendinizide strese koymayin🤗
Aylnl Çok teşekkür ederim içimi biraz rahatlattınız kefir aldım bende içmeye başladım yarın muzlu sürüde alırım denerim umarım bidahaki kontrolde güzel haberler alırım 🙂
Aylnl Babykalamar çok teşekkür ederim normalde yumurta pek sevmem ama gözüm çok korktu artık her gün zorlada olsa yemeye çalışıyorum
Babykalamar Aylnl haslanmis yiyemiyorsaniz peynirli omlet yapin yada mantarli omlet fln yapin tadini degistirin. En onemlisi yumurta cunku hemen kilo alacaktir bebis
Bzdmr Aylnl Benimde tam 30 haftalık bugün kontrolüm vardı 1480 Gr olmuş gayet iyi dedi çokta bir fark yok ama doktordan doktora bile bile farkediyor birinin normal dediğine diğeri değil diyor