Dark bende doğum yaptım neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum
O halde empati yapamıyorum sizle çünkü ben dogum anımda öyle kimseyle tartışıp çekip gidecek güçte değildim , acıdan kıvranırken gözüm bişey görmüyordu . Ayrıca sikayetlere söylediği şey de haklı sebepler kimi kime şikayet edeceksin ki . Kaç kez benim ve ailemin mağduriyeti oldu doktor hastane konusunda her yere şikayet ettim hepsi birbirini koruyup kolluyor . Doktorun birisi kanında ve akciğerinde yüksek enfeksiyon olan babamı bişey yok diyerek eve yolladı benim babam 1 hafta sonra yoğun bakıma kaldırıldı 5 gün sürdü vefat etmesi . Şikayet ettim her yere noldu , yok onlar ilaç vermiş biz kabul etmemisiz yok onlar tetkik istemişler biz istememisiz . Niye biz acile halay çekmeye mi gitmişiz o zaman? Devlette sistem garip işliyor. Bir bakıyorsunuz sizin şikayetleriniz basit bir neden de olsa dikkate alınıyor bir bakıyorsunuz benim ciddi sorunum kaale alınmıyor. Önceki hamileliğimde kasık ağrısı ve lekelenme ile devlet hastanesi acile gittim Afganlı vatandaş doğum sancısını yerlerde cekiyordu kadının kimligini kafasına atıyorlar şok olmuştum , sen niye geldin dediler durumu anlattım polikliniğe git biz napalm diyip kovdular resmen onları da şikayet ettim yine üste çıkılıp kapatıldı. Annem yoğun bakım sonrası doktor ihmali yaşadı ve ciğerleri su topladı ölümden döndü doktor defalarca çağırmama rağmen gelmedi çıktı gitti hastaneyi bağrış çağrış ayağa kaldırdım annem ölüyo neyi bekliyosunuz nefes alamıyor morarıyo diye öyle bir doktor gelip bakma zahmetine girdi yoğun bakıma alındı entübe edildi 10 gün . Eğer o gün annem yoğun bakıma alınmasaydı o gece kalbi durmuş serviste doktoru hemsiresi gelene kadar ölür giderdi . Sorumlu doktor suçlamayı kabul etmedi sözde gelmiş ilgilenmiş ilaç vermiş falan filan uzun uzun anlattim ki anlayın diye . Herkes şanslı olamıyor. Şikayet edince değişen bişey yok. Defalarca yaşadım mağduriyet sonuç olayların üstü kapatıldı bir şekilde haklı çıktılar . Herkes uyanık olamıyor başına gelen durumlarda , herkesin o an elinden birşeyler gelemiyo . Suclanacak kişi varsa oda hastanedeki sağlık personelleri yani.