Merhaba güzel anneler sonunda ben de bebişime kavuştum ama tam bir travma doğum geçirdim o lanet hastanede . İlk olarak söyleyeceğim asla asla ama asla o hastanenin yakınından bile geçmeyin . Kendini çocuğunu seven asla doğuma gitmez oraya. Keşke bilseydim böyle olduğunu da önünden bile geçmeseydim. İlk doğumumu bu şekilde travma dolu yaşadım . 41 hafta olunca suni sancı ile doğumu başlatıcaz dediler 12 Aralık sabahı erkenden gittik. Saat 10 gibi doğumhane çıkardılar gelen giden akşamın 9una Kadar el muayenesi yaptılar. 9 da suni sancı taktılar1 saat suni sancı verdiler o doğum yatağında nasıl kıvrandığımı bir ben bilirim bir Allah. Sonunda bebeğim dayanamadı kalp ritmi bozuldu hemen suni sancıyı kesintiler ama benim kendi sancım başladı hâlâ dk başı el muayenesine devam ettiler.Sabah 7.30 da 5 cm açıklık olmuştu kendi sancımda vardı yine muayene etti ve o an suyumu patlattı . 5 dk sonra doktorlar odama dalıp hadi hadi çabuk olup sezeryana gidiyoruz bebeğin hayati riski var dediler eşimden onay bile almadan benim adımı Dr kendisi evrağıma yazarak beni apar topar sezeryana aldılar . Belden uyuşturma yapıp ayrıca bi de uyuttular . Ameliyat bitince şoka girmiş titriyordum bana titreme diye bağırıyordu. Beni odaya götürdüler bebeği kucağıma koyup dönüp gittiler . Ne bir yakınıma haber verdiler ne de bebeğimi kucağıma düzgünce verdiler. Bebeğimi sardıkları örtü ağzına girmiş boğulacaktı resmen. Ben de şoka girmiş bir durumda hareket edemiyordum ağrıdan. Yanımda yatan diğer hasta yakınından rica edip eşimi aradım yanıma 1 bayan refakatçi olarak annemi istedim kadından rica ettim bebeğimi düzeltmesi için. Sonrasında ben ağrı kesicilerle 1,2 güne daha iyi oldum fakat bu sefer de bebeğie sütüm yetmediği için kilo kaybı oldu. Mama takviyesi verin dedik vermediler doğduktan 1 gün sonra tartıda yaklaşık 100 gram eksilmişti ve sonra mama başladılar ayrıca kan alıp kanında sarılık var bir kan daha alıp çapa tıp a gönderdiler oradan sonra da 1 kan daha alıp İzmir’e yurtiçi kargo ile bizimle 1100 TL karşılığında gönderttiler. Bebeğimi aç bırakıp sarılık dediler.Galaktozemi diyip anne sütünü kestirdiler özel mama aldırıp mama ile beslendiği kanı İzmir’e gönderdilee halbuki anne sütü aldığı zaman ki kanı göndermeleri gerekiyordu hiçbir şey bilmiyorlar İzmir’deki laboratuvara şimdi tekrar bir kan göndermk zorunda kalıcaz bunların iş bilmezliği yüzünden hem çapa tıpa hem de İzmir’e 2 defa kan göndermk zorunda kalmış durumdyız . Cuma günü Dr kontrolü var bakalım şimdi ne çıkaracaklar başımıza tekrar İzmir’deki sonuca çocuk metabolizma Dr bakmasını bekliyoruz . Uzun lafın kısası öo hastanenin önünden bile geçmeyin hiçbiri hiç bir şey bilmiyor. Ben hariç oradaki tüm kadınlara aynısını yaptılar. 2 normal doğum yapmış kadını 8 cm açıklıkla doğurtmayıp sezeryana aldılar Dr bir sürü hakaret etmiş köpek gibi pozisyon al ne demek, kadın 8 cm açıklıkla doğumhanedeyken teknik personel duvara maktakla montaj yapıp eğilip abla geçmiş olsun diyormuş içeri giren çıkanın haddi hesabı yok bana yapılanın bebeğime söylenenin aynısını yanımdaki yatan hastaya da söylediler. Bebekleri aç bırakıp sarılığı yükseltip yoğun bakıma yatırtmak istiyorlar. Benim bebeğime 4 kiloya yakın dediler bebeğim 2.830 Gram doğdu ve 0 sarılığı vardı. Acıkan emen ağlayan karnı doyunca yatan gazını bile kendi çıkaran bir bebekti Allah kabul etmesin bana aynı anda resmen 2 doğum yaptırıp sakat ettiler beni. Belden uyuşturma yaptıkları için eğilip bebeğimin altını değişemiyorum belim çok sızlıyo ağrıyı. Canını seven o hastaneden uzak dursun.