piiremsesinannesiii Çok saçma değil mi ya 7 8 9 haftalık bebeklere cinsiyet söylemeniz doktorun bilmediğini siz nasıl biliyorsunuz kese şekliymiş komik yaa anneler size gelince anlıyorum heycan var ama sabır yani bi kaç hafta daha
mustafatma43 piiremsesinannesiii ayyy sorma bir nevi sohbet amaçlı işte sen bana kız dedin kız çıktı sen erkek dedin erkek çıktı vs yani rabbimden başka kmse bilemez evettt ama işte
mustafatma43 SahrasMom311216 yoooo kadının biri bişi yazmışşşş ondan bi an böyle yazdım canım sonucta sohbet amaçlı herkes hissettiğini yazıyor yani dimi önemli olan sağlıklı olması
SahrasMom311216 mustafatma43 tabi ki sağlık herşey öncelik kız erkek bi önemi olmuyor ama insanda merak etmeden duramıyor işte. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Aysehsdmr mustafatma43 kayınvalidem de Gediz yunuslar köyünden 🤗 ben Anadolu kuthan bey bide devlette Samet beye gidiyorum kaç haftaliksin ?
mustafatma43 Aysehsdmr anladımmm bana da tavsiye ettiler ama ben gitmiyorum Anadolu’ya huri hanımı çok beğendim ona giriyorum
Aysehsdmr mustafatma43 ben ilk doğumu da kuthanda yaptığım için emmenun kaldık onda amaliyati güzeldi o yüzden devam edeym ddm. Huri hanıma da iyi diyorlar 🤗
mustafatma43 Aysehsdmr ben bir düşük ikinci mol gebelikten kürtaj oldu ve mol gebeliğin teşhisini huri hanım koydu o yüzden eğer mol gebelik çıkarsa kürtaj sonrası ona devam edicem dedim eşime
Aysehsdmr mustafatma43 hm anladım canım benimde oldu bir sağlıksız gebeliğim kürtaj oldum. Çok geçmiş olsun sana da inşallah şimdiki gebeliğini sağlıkla kucağına alırsın ☺️