Bktalg Merhaba anneler 31 haftalık hamileyim 2 gündür kasık ağrım ve sırt ağrım çok arttı bu aylarda normal midir
Seda0180 Bktalg bendede kasılma ve bel ağrısı var bu gün doktor kontrolüm vardı doktor kalsiyum ilacını iki doza çıkarttı
Hallerimvarbenim Bktalg Kuzum bende aynı durumdayım ya belim kopuyor sor yürüyorum bazen sırtım boynum o kadar ağrıyor ki iç baldırlarım falan ağrıyor
Bktalg Seda0180 doktoruma mesaj atmıştım oda nst yapılması lazım diyince bi korktum inşallah benimki de o durumdadır 🥹
Bktalg Hallerimvarbenim bende ağırlaştım diye normal düşündüm doktoruma mesaj attım oda nst yapılması lazım dedi tedbir amaçlı mı dedi doğum sancısından mı dedi bilemiyorum bende Şuan hastaneye gidecek bi konumda değilim korktum açıkçası 😔
Hallerimvarbenim Bktalg Sen korkma canım hiç doğal bir süreç ilerleyen zamanlarda daha da artacak muhtemelen zaten nts vaktimiz geliyor ondan demiştir işini ferah tut sen olağan bir durum
Anonymousmom Fatmaldogan 30dan sonra ağırlaşıyor insan vucüt kendini doğuma hazırladığı içşn ağrılar artıyor malesef
Fatmaldogan Anonymousmom ben hamilelikten ve doğumdan çok korkuyorum böyle yorumlar gördükçe daha çok korku geliyor bu nası geçer
Mylife580 Benimde sırt ağrım çok fazla geceleri uyumak işkence resmen sürekli dönüyorum ve normal diye biliyorum ondan hariç başka ağrım yok şükür 32.haftadayız
Hamideersin Mylife580 merhaba bende aynı dertten muzdaribim bana uyumak işkence gibi geliyor yarın kontrolüm var muhtemelen magnezyum eksikliği cikicak
Mylife580 Hamideersin naptın canım bende dün gittim dr sırt agrım çok dedim ama bişey demedi kan aldı başka tahlilere baktı gönderdi.