Biricik_1 Kiraz19 Ben 2.doğumum için oraya gittim ama yer olmadığı için o gece beni almadılar🙄Tepecik kadın doğuma gittim mecbur
Biricik_1 Kiraz19 Hastane çok pisti Ben bu gebeliğimde yeşilyurtta gidiyorum çok temiz bir hastene doktorlar da çok ilgili
Biricik_1 Kiraz19 Siz nerde oturuyorsunuz? Dediğim gibi ben hastaneden memnunum mhrs uygulamasından çok rahat randevu bulabiliyorum Ama kesinlikle tepeciğe gitmeyin derim
Kiraz19 Biricik_1 karabaglarda oturuyorum suan yine baktm mhrs den semt polikliniklerinde randevu var ama yesilyurtta uok malesef
Biricik_1 Kiraz19 Bende karabağlar da oturuyorum Ben şuan 3 ocak için randevu aldım yeşilyurtta daha erken tarihe de vardı Talep oluştur iptal edilen randevu olduğunda hemen bildirim geliyor zaten öyle daha kolay bulunuyor
Biricik_1 Kiraz19 Rica ederim canım Şuan için randevu gözükmüyor sen istedğin tarih için talep oluştur ve gün içindede kontrol et bazen böyle rendevu gözükmüyor arada bakınca hemen randevu gözüküyor
Kiraz19 Biricik_1 evet bende gordum 28 aralik icin buldum aldim randevu gidip bi bakicam Allah razi olsun senden :)