Hazalaskin LilithAura bende yanımda olsun kendimi iyi hissederim diye düşündüm ama inanki o an doktor bile sana batıyor ben dedim ki hatta 😀😂 allahım şuradaki camdan kendimi atsam sancım dinse 😂 zaten sonra doktor bunu duyunca bağladı bacaklarımı kaçmamam için 😀😂 hayır içimde çıkmaya hazır bebekle bende nereye kaçacaksam 😂
LilithAura Hazalaskin hastaneden kaçan da varmış çok gülmüştüm 🤣🤣 acısını sancısını hiç bilmiyorum ilk kez doğum yapacağım hayırlısıyla alırım inşallah kucağıma ama işte cinsellik konusu takıldı kafama sorun olacaksa girmesin daha iyi 🤣
piiremsesinannesiii LilithAura saçma buluyorum benim şahsi düşüncem öyle bir şey hissetse eşim onunda burnundan getiririm yani bebeği yaparken tiksinme ben canımdan can gitsin orda doğurcam diye o da benden tiksinsin yok öyle bir dünya
Hazalaskin piiremsesinannesiii tiksinmek gibi değilde eşini sadece anne olarak görmeye başlıyomuş erkek . Hani kutsal bişey ya annelik artık eşi gibi zevk alamıyomuş o kadar acı çektiğini gördüğünde diye okumuştum bende bi yerde 🤷🏻♀️
Hazalaskin LilithAura gerçekten mi 😂 nereye kadar kaçacak 😂 ben son ana kadar kızımın sancısı bile güzel diye diye sancı çektim ama o son an içimden böyle canavar çıktı 😂 doktorum sen miniminnacık hanımcık bişeydin içinden ne çıktı öyle diyor doğumdan sonra 😂
Defneninannesi- Bende girmesini cok isterdim ben o kadarvaciyi cekerken o kapi onunde vekliyor anne ve kayibvalide yerien es daha anlamli bence
_anne_kuzusuu00 LilithAura benim eşim girdi doğuma zor oldugunu biliyordu ama bu kadar düşünmemişdi normal doğum yaptım ve suni ile ilk basından sonuna kadar herşeyi gördü cinsellik de soğuma olmadı normalde hep iyiydi ama simdi daha da iyi bence girme sansı varsa girsin görsün nasıl oluyor bir can nasıl geliyor anlasın bizimki sana bir öf bile denmez hakkın o kadar cok canından can verdin oğlumuz için diyor
Sunney LilithAura benim eşimde sen canın yanınca sinirli oluyosun o videodaki gibi bağrırsın bana kavga ederiz doktorun yanında dedi😂😂
Defneninannesi- LilithAura mecbur bi refakatci aliyosun yanina dogum aninda olmuyo ama sonrasi vs oluyolar ust felan giydirueken
Emirsmomm LilithAura bence eşten eşe göre değişir. Aslında insandan insana göre değişir 😂 midesi kaldırmayan olabilir benim eşim böyle şeylerden tiksinmez hiç aramızda konusu dahi geçmedi o derece.. ilk doğumuma eşim girdi baş ucumda durdu bebeğin kafası çıkarken gördü hemen karşı odada bebeği hazırlıyorlardı çıktığında beni de gördü 😄 2. Gebeliğim 35 haftalık buna da nasipse eşim girecek yine tiksinmez :)
LilithAura Emirsmomm bi cesaretle diyorum girsin ne olacak diye sonra emin olamıyorum bunun tersi de olabilir
_anne_kuzusuu00 LilithAura şükür deger verir iyiydide bir dediğimi iki etmez kan görse bayılır gider benim doğumum çok zor oldu gücümü ilk basda kullanmısdım sonrası cok hatırlamıyorum ebe üstüme cıkmıs ittirmiş karnımdan hepsine sahit oldu hastaneden cıkdıgımda bebek gibi bakdı herkes mum etmişdi toparlanmam için kanama flan cok olınca girsin görsünler ne cekdiğimizi sonra naz yapıyor sanıyorlar
hasretlik Benim eşim sağlıkçı ben girmesini istemedim ama girdi sadece o değil orda tanıdığım hastahane ekibi tamamen girdi yani bı soğuma falan olmadı ama alışkın olduğu için olabilir. Bilmiyorum hiç bir soğuma falan olmadı onda ben soğudum ama🤭
Sellmaseellma LilithAura şahsen erkek olsa bunun bana yapılan bir işkence olduğunu düşünürüm hiç gerek yok girmesinler daha iyi sezeryanda özellikle hiiç gereği bile yok