Hayat70 Pablo01 Bilmiuorum pcosum var 🤦🏼♀️ ayın 1inde 4gun süren bı lekelenme yaşadım adetmiydi Bilmiuorum ondan önce de 15kasimda regl oldum oda 1hafta sürmüştü.regl günümü ayın 1i sayarsam daha4gun falan var ama 15i sayarsam çok oldu geceli.
Hayat70 Pablo01 Daha önce galiba hiç ara kanama yaşamadım böyle 2gun süren Hayrlısi ne ise o olsun sabah test yapıcam umarım hayrlısi olur.🥰
Pablo01 Hayat70 benimde cocugum olmuyordu 2 senedir evliyim polikistik over sendromu varmış onun için olmuyordu çok şükür oldu sonunda ins seninde olur aminnn🥰
Hayat70 Pablo01 Amin insAllah 🥰hayırlısi ne ise o olsun stresten heycandan tabi birde gazdan uyuyamadim baksana. Bir de sabah erken kalkıp kahvalti hazrlycam eşime.🤦🏼♀️
Rumuz123456 Hayat70 bende de pco var, iki hafta gecikmişti reglim , hamile olduğumu hiç düşünmeden tamamen o acaba hamile miyim düşüncesini atmak için yaptığım testi çöpe atarken öğrendim 🙈
Rumuz123456 Hayat70 daha öncesinde de birkaç kez yapmıştım uzun süre durunca da bişey değişmeyince bu sefer yapıp kenara koydum biraz sonra çöpe atıcaktım hemen baktım pozitif olmuş🤣 sonra hemen tekrar yaptım anında pozitif oldu
Rumuz123456 Hayat70 pcodan dolayı öyle gecikiyodu hep , olabilir bende de geç döllenme olmuştu, Allah size de nasip etsin
Merve22beyhan Sdemir 6 seneye yakın bende sonradan çıktı ama tip 1 Di. İlaç ve insülin kullanıyordum ama gebelikte ilacı kestik insülini 2 farklı insülin çıkardık
Sdemir Merve22beyhan anladim canim. Bende 23 senedir diabetim. Tıp 1. Günde 4 kez insülin kullanıyorum 6 yaşından beri. Gebelikte insüline geçmen senin içinde bebek içinde en iyisi zaten. Bende kontrol altında tutmaya çalışıyorum özellikle hbA1c yi düşürmeye çalışıyorum başarırım insallah. Hep diabetli annelerinin yorumlarını okuyordum. Memnun oldum. Sizin adınızada mutlu oldum hayırlı olsun bebisinizde 🙂
Merve22beyhan Sdemir Allah kolaylık versin. Beslenmeye dikkat edince gayet düzene giriyor ama insan nefsi işte bazen kaçamak oluyor. Normalde dert etmem ama gebelikte yaptığım her hata kaçamak bebeğe zarar diye insan strese giriyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin