Zeyemzey Medical Park yıldızlıda bilmiyorum ama Medical Park Karadenizde Nebahat hanım iyi bende normalde ona gitmek istiyodum hem hastane bana yakın ancak diğer özellere göre bi tık daha ücreti fazla o yüzden 7M e devam ediyorum
miracefemom7 Findukli_Lokum ben 36 oldum az kaldı hala ne olacağı belli değil rize ve Artvinin hastane sorunu cidden var
Findukli_Lokum miracefemom7 şöyle bir durumda var inşallah normal olur isteğim o ama yetişebilir miyim buradan Rize 2.5 saat Trabzon 4 saat nasıl olcak bilmiyorum
miracefemom7 Findukli_Lokum oy maşallah önünüzde Bi sürü yol var dert etmeyin kafanıza uyan bir doktor bulun ona göre haraket edersiniz 🥰
Findukli_Lokum miracefemom7 inşallah canım hayırla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🥰
Belos61 Emumi ben o hastanede çalışıyorum 🥰 suan 34 haftalik gebeyim sevilay hanımın takiplisiyim.. tum kadin dogumcularimiz cok cok iyi ve tecrubeliler 🥰💙
Emumi Belos61 keşke o hastanede başlasaydım Karadeniz hastanesiyle başladığım ve bitirdiğim için pişman oldum açıkçası ama hayırlısı diyelim
Zeyemzey Findukli_Lokum Doktorum Aynur hanım çok tatlı çok ilgili bi doktor benim eşim mühendis % 20 indirimleri orda biz 443 veriyoruz ama indirimsiz hali ne kadar bilmiyorum ☺️
Lalrae Zeyemzey ben de aynur hanıma gıdıyorum 31+3 um cok memnunum fakat yenıdogan yogun bakımı cok yetersızmış eger bısey olursa allah korusun numuneye gonderılıyomuş dırek bebek oyuzden aklım karıstı numunenın dogum hanesı falanda tek kişilikmiş guzelmış ve 7mden daha teşekküllü bı hastahane
Findukli_Lokum Belos61 ay siz daha iyi bilirsiniz ortamı hangi doktor iyi hemşireler ebelerin nasıl olduğunu biraz aydınlatır mısınız beni 😌
Belos61 Findukli_Lokum bizim doktorlarimizin hepsi cok iyi hepsi tecrubeli hangisine gelirseniz gelin memnun kalacaginiza eminim.. ebe ve hemsire olarak da ayni seyi soyleyebilirim.. 🥰 ben sevilay unal takiplisiyim hekimligi olsun kisiligi olsun bilgisi tecrubesi cok iyi