Ggokdemir Ggokdemir Citlembikannesi özgüç beye 13500 dediler diğerleri altta kalıyormuş fiyat olarak. Bir de orda doğum yapacaksanız eğer sakın vip paket almayın odası onkoloji servisindeymiş ben de yeni öğrendim aslında onu düşünüyordum ama bilginiz olsun sizin de ♥️
Citlembikannesi Ggokdemir yaa cok tesekkur ederim. Bana sadece standart paketi soylediler hic vip paketten bahsetmediler. Hatta dogum nisanda yeniden zam gelebilir 1 ay once yeniden goruselim dediler. Siz hangi paketi aldiniz ?
Ggokdemir Citlembikannesi benim doktorum ayrılıyormuş ordan ben de onunla birlikte acıbademe geçeceğim almadım paket
Ggokdemir Citlembikannesi standart paketine 12500 dediler vip 15000. Burak tanırla başladım tüm sürece oraya geçiyormuş ayrılmak istemiyorum aşırı fiyat farkı da yok
Ggokdemir Citlembikannesi amiin hepimiz öyle ben de çok pahalı sanıyordum ama şaşırdım vallahi. Hayırlı olsun hepimiz için ♥️
Citlembikannesi Beyabann38 ben doktora 20. Haftada gectim ama keske gebeligimin basindan beri ona gitseymisim. Cok memnunum
Citlembikannesi Beyabann38 özgüc Altun. Benim riskli gebeligim var . Kendisi Hem cok ilgili hem de cok rahatlatiyor.
Beyabann38 Citlembikannesi benim 2. Gebeligim suan memlekette degilim ama dogumu kayseride düşünüyorum. Bakalım hayırlısı inş