Snglhfs Arkadaşlar su içmeme rağmen idrar rengi koyu kırmızıya dönük neden olabilir sizce kan ilacından olabilirmi
SuperMom3 Snglhfs ay 2 gündür benimde öyle kan ilacıda kullanmıyorum Cuma kontrolüm var soracak doktora
nergis_a Snglhfs kan ilaci buyuk abdeste siyah renk yapar idrarla alakasi yok canim idrar yolu enfeksiyonun olabilir acile bir gorun
Snglhfs nergis_a idrar yolu enfeksiyonu başka şekilde de belirti göstermezmi ki mesela yanma falan olmazmıydı
nergis_a Snglhfs benimde idrarim kirmizi geldi hastanedeydim o zaman agrim falan olmamisti enfeksiyon cikti
ozerturksule Snglhfs bende yüksek enfeksiyon çıktı ve kontrol amaçlı veridğimde farkettik gerçi kasık ağrılarım şiddetliydi onun da etkisi varmış meğer ama yanmam kaşınmam olmadı yani herkeste öyle etki olmuyor
Snglhfs nergis_a pancar yıyorum bu ay turp yerine onu aldım kan yapsın dıye olabilirmiş interntte baktım biraz ama doktora mesaj attım bakalım cvp verıcekmi
nergis_a Snglhfs insallah ondandir canim bende enfeksiyon cikti ondan dr gorun dedim insallah birsey yoktur drun cevap verirse bizimlede paylasirsin umarim
agylik Snglhfs pancar yapıyor canım ben de hayret etmiştim ona ama doktoruna sorman iyi olmuş tabiki o en doğru cevabi verir tahlil vs yapar.
Snglhfs nergis_a doktorda sağlıkocagıda tahlil vermem gerektiğini sylediler devlet hastanesindeki doktorda bugün normal koyu olması dedı herkes farklı syluyo tahlil verdim bakalım ne cıkıcak
ozerturksule Snglhfs bir haftayı buldu geçmesi ama ben bu süreçte önce toz kullandım geçmeyşnce antibiyotik kullandım beş gün bol su sürekli tuvalet vs derken biraz zor oldu
Snglhfs agylik evet interntte de pancar dan oluyo yazıyodu ama tabiki araştırılmalı ama devlet hastanesıne gttım sabah normal dedi hamilelikte koyulaşması bakalım ne cıkıcak yazarım buraya inşallah dger annelerede lazım olur belki