beyzacmvrc Benimkiler geldi kızlar ☺️ o kadar tatlılar kii 😍 
OzgeSrc beyzacmvrc bende sizin paylasimi gorunce sipariş verdim tesekkurler canim valla cok iyi oldu 😅❤️
mmeryemb beyzacmvrc ben de bugün sipariş verdim, görüntüde bu vardı ama erkek bebek yazıyordu. Bı kafam karışmadı değil sipariş verirken. Bu gelir değil mi bana da?
denizarenmom beyzacmvrc ben dun gordum ama almistim 0-6 acaba 6-18 mi alsam tutarsa degistirmek gerekir eylulde 6 aylik olcak o zaman fiyatlar ne olur Allah bilir
beyzacmvrc OzgeSrc ne demek ☺️ yeni mi aldınız devam ediyo mu indiirm hala gece geç saatte aldm valla akşam 7-8 Gibi geldi benimki ☺️
OzgeSrc beyzacmvrc postunuzu gece gordum aslinda anca firsat oldu az once siparis ettim 🌸 ilk kizimda da avent kullandim hep cok memnumdum
beyzacmvrc OzgeSrc inşallah bizde memnun oluruz bakalım genelde bebekler bunu tutuyomus çoğu kalitesiz emzikle aynı fiayta geldi nerdeyse bende hemen kaptım daha cinsiyeti de yeni belli oldu ama o kadar tatlıydı ki kendimi tutamadım uygun olunca 😂😍
OzgeSrc beyzacmvrc iyi yaptin fiyatlar her gecen gun ucuyo nasilsa 😅 buda benim emzigim 🤩 ultra soft aldim ben o daha yumuşak iz yapmiyor
beyzacmvrc OzgeSrc buda güzelmiş canm.valla ben yumuşaklığa dikkat etmedm ya acmadm da iade falan ederm cinsiyet degisir bişey olur diye. Benmki sert mi ki acaba 🙄
OzgeSrc beyzacmvrc yok canim oda guzeldir bu yumusak dedigim kisim ucu degil emzigin cevresi. Pek bi farki yok
beyzacmvrc OzgeSrc anladım canm onu Neyse bakalım aldık kalsın deseni için aldım sırf daha cinsiyeti belli olmadan aşık olmuştum bu emzige 😂
OzgeSrc marnus ben ultra soft kullandim canim ilkinde. Bu seferde soft olani aldim. Daha yumusak cercevesi falan agiz cevresinde iz yapmiyor. aventin sitesinde farklari Yaziyor bi oku istersen🌸