Zynp-1 esmerella37 canım benim inşallah bende gittiğim ay hamile kaldım boşuna gitmiş oldum aslında inşallah seninki de öyle olur
esmerella37 Deletedmom_21 canım 3 senelik evliyim evlendim evleneli hic korunmadım acıkcası hemen olmaz diye sonradan da olmuyo nasılsa diye hic korummadık yani ama hemen tuvalete kalkardım içime sey yapardı yani tuvalete kosardım hemen sadece bu ay full sabaha kadar yattım bakalım tutucakmı
Deletedmom_21 esmerella37 Tutar inşallah, bende 3 senedir deniyorum, yılbaşı bi mucize getirsin bize🙏
esmerella37 Deletedmom_21 ayy insallah valla cok istiyorumm 28 adet tarihim olmazsam 29 test yapıcam vee yılbasında ailecek kutlama yapıp bebisimi soylemek istiyorjm insallah allahım hepimize nasp etsin yaaa allahımmm 🙏🏻🙏🏻
Deletedmom_21 esmerella37 inşallah kuzum ya, allah bi tane nasip etsin hiç bi şey istemiyorum. Hayırlı haberler verirsin sende inşallah🙏🙏🙏🙏🙏
Deletedmom_21 esmerella37 1 ocak canım. Kasık ağrılarım falan var, ama bilemiyorum adet mi olucam acaba🥺
esmerella37 Deletedmom_21 boyle arada mı gidip geliyo sureklımı benmde var ama boyle nasıl diyim bi 10 15 dakka sonra geliyo 2 dk agrıyo gidiyo 15 dk sonra gene gelp gidiyo benm adet sancım cok olurr bu farklı bi agrı sanki yumurtalıklarım mı desem kasıkmı desem blemedim agrıyo 😂
Deletedmom_21 esmerella37 Aynen bende de böyle canım 10 dakikadan bir gelip gidiyor, adet ağrıları gibi, bilemiuorum kuzum, kafayı yedirtti bana artık çocuk derdi🥺🤦🏻♀️
esmerella37 Deletedmom_21 offf valla sorma yaaa aynı dertten magduruz 🥹 bu ay umudum var ama yaa cunkü hic bi zaman ilişkiden sonra hic yatmmamıstım ondan tutmamıstır diye dusunuyorum bu ay yumurtlama gununde ilişkiden snra direk uyudum yanii eger bi sorunum yoksa olmustur diye umuyorum insallah 🥹
Deletedmom_21 esmerella37 Bende umutluyum bu ay, 3 aydır dyufaston ilacı kullanıyorum, doktor bu ay olucak dedi. İlişkiden sonra evet kalkıp yıkanmak doğru değil. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu ay da olmasa tüp bebek düşünücem artık😪
esmerella37 Deletedmom_21 ayy hadii guzel haberleri verelimmm beni kesin etiketlee olurmu veya bu gonderiyi takıp et haber verelim birbirimize merak ederim ben seni 🥰
Deletedmom_21 esmerella37 Canım benim, haber veririm😍 Sen de güzel haberlerini ver bana, beklicem😍😍🤗🤗❤❤🙏
esmerella37 Deletedmom_21 tmam cnmmm insallahhh vericemmmm 🥰🥰🥰 hadi iyi gecelerrr guzel haberlerimizi bekleyelimmmm
Dmrbs18 esmerella37 tam kan sayımı bütün değerlerine vitamin vs tsh amh ploraktin gibi değerlerine bakarlar muane eder yumurtalıklarina bakar . Seni yonlendiri zaten . İlk başta vitamin takviyesi verir gidişata göre yonlendiri seni
esmerella37 Dmrbs18 gecen ay hormonlarıma bakıldı sorun yok dedi doktor iyi dedi yani ama amh yazmıyordu tsh fsh estradiol fılan vardı
Dmrbs18 esmerella37 amh mutlaka baktır yumurta rezervini gösteriyor unutmuş olbilirler sen bizzat işte o tahlili