Mucizemses Kızlar rahim filmi çektirmek için devlet hastanesinde hangi bölüme gitmek gerekiyor, bi günü adet sonra veya öncesi farkediyormu çektirip tecrübesi olanlar yazabilir mi
Binnur-cam Mucizemses ben ozelde cektirdim canim adet bittikten 3 4 gun sonra gidip cektirdim galiba tam hatirlamiyorum…
Kymetnur Mucizemses ben varım canım geçen hafta çarşamba günü çektirdim. Adetimin 6. Günü. Gebelik ihtimali olmasın diye adetten sonra çekiliyor. İlişkiye girmiyorsun 10. Güne kadar çekilebiliyor. Özel bi klinikte anestezi almadan oldum. 7 dakika falan sürdü. Devlet hastanesi de anestezi olmadan yapıyor. Kadın doğuma gitmen lazım o yönlendiriyor. Adet ağrısından bi tık fazla bi ağrıyı 10 saniye kadar hissediyorsun o kadar. Onun dışında da çektirdiğin 2 ay önemli. Sıvı verdikleri için spermlern ilerlemesi daha kolay oluyor.
Binnur-cam Mucizemses ben alttan muayne konusunda biraz on yargiliyim kendimi kasiyorum genel anestezi istemistim görüştüğüm kız genel anesteziye gerek yok makinemiz son teknoloji guven bana hic zorlanmicaksin en fazla 10 dk surcek demisti … Cok haklıymış alttan muayne gibi kolay oldu zorlanmadim .. Sonra 1 2 gun lekelenmem olmuştu okadar
Hayat70 Mucizemses Bende özelde yaptırmistim kadın doğum doktorum yaptı.Bana anestezi uyguladılar tüpler tikaliymis birde rahimde perde varmış doktor çok zorlandığını söyledi.Ben filmden çıktığımda acı ağrı hissttim.Birde tampon gibi birşey takiliydi vajinamda onu çıkarırlarken de çok canım yanmışti.Bana sorarsan anestezi işte tüplerin tıkalıysa biraz sorun olabilir.Ve birkaç gün lekelenme yaşamıştım.