selins zgeYcetrk valla benim normalde evde 12-7 doktor bunu bile yüksek gördü 10 hatta 9 görürüz bu haftalarda dedi ben 23+5 deyim yine de doktorunuz daha iyi bilir tabi ki ama düşük olması daha iyi gibi
Melikedrsn zgeYcetrk ben 38. Haftamdayım her ölçümde o civarlarda çıktı doktorum bi sorun görmedi inşallah sizinde öyledir ☺️🙏🏻
Merve101 zgeYcetrk isterseniz bir kan değerlerinize baktırın, (hemşire olarak öneririm) demir eksikliği kansızlık düşük tansıyona sebep olabilir.
zgeYcetrk selins sanırım bu haftalar da böyle gidecek ilk gebelik olunca hersey demin nem kapıyoruz sanırım ☺️
selins zgeYcetrk malesef öyle bende çok stresliyim bu konuda ayrıca doktor fobim var genel olarak kontrolde 14.9 gördüm tansiyon ilacına başladı doktorum stres yapmasak çok daha iyi olcak herşey 😊
zgeYcetrk selins kesinlikle aslın da herseyin farkındayız okuyoruz öğreniyoruz ama elde olmadan yine de stres yapıyoruz annelik iç güdüsü şimdiden başladı sanırım. Birşey olucak diye ödümüz kopuyor ☺️
selins zgeYcetrk öyle oluyo gerçektende zaman yaklaştıkça da stres artıyor zaten hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize😊
zgeYcetrk Merve101 bu hafta doktorumdan isteyeceğim kan testi ihmale gelmez tansiyon ☺️ Çok teşekkür ederim
EceAydn zgeYcetrk benim 10 a 5 - 9 a 5. Sürekli böyle hamileliğimden beri. Doktorum çok normal diyor.
ilknur2020 zgeYcetrk benimde hep 9-6 doktorum gayet iyi dedi yüksek tansiyon sıkıntı.içiniz rahat oldun😊
Nurbanu34 zgeYcetrk benim hamileligimin başından beri hep öyle gayet normal diyor doktor canim 😊 bi ara 9 4 olmuştu fena baş donmesinden acile gitmistim hatta pek birsey yapamiyorlar düşük tansiyondan korkmayin yüksek tansiyon tehlikliymis