Yildiz_1309 5 yıllık evliyim bir normal ve bir de tüp bebek ile gebelik oldu düşükle sonuçlandı bende polikistik over var eşimde ileri hareketlilik düşüklüğü var biraz. Bu alanda memnun kaldığınız ve işin uzmanı onerebileceginiz doktorlar var mı ??
Laviroseee Yildiz_1309 Ebru Tarım , Bülent Haydardedeoglu 🌸 Rabbim en kısa zamanda doldursun kucağınızı
merve211 Yildiz_1309 başkent kışla hastanesi Erhan şimşek hocaya muhakkak gidin benimde polikistik over sendromum var ilk denemede tutu elhamdülillah 3 ay içinde hamile kaldım şuan 28 haftalık hamileyim darısı sana ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallah ❣️
Aslaninannesi01 Yildiz_1309 kesinlikle Erhan Şimşek canım doktorum önce Rabbimin izni sonra Erhan hoca sayesinde oğlum şuan yanımda uyuyor ilk denemede gebe kaldım tedaviye başlama ve pozitif sonuç almam sadece 23 gün 🥰
Yildiz_1309 Leylaayla bana onerebileceginiz kadın dogumcu var mı peki tüp bebek de düşük oldu ama şuan kadın dogumcu araştırmasındayim
Yildiz_1309 merve211 yorumlarda güzel bu doktor hakkında aklımda da şuan var bu doktora gitmek teşekkürler fikriniz için amin herkese nasip etsin inşallah 🤲
Yildiz_1309 Aslaninannesi01 Teşekkür ederim fikriniz için Allah bağışlasın bebeğinizi bende bir gitmeyi düşünüyorum 👍
x60xelif Merhaba canım, ınstagramda uzun zamandır takip ettigim klinigi Ankara’da yeni acılan kadın dogumcu Dr Mehmet Fatih Karslı var. Kendisi bitkisel takviyeler yapıyor Carrahpasa mezunu.. daha önce devlette de görev yapmış. Bi sayfasına bak derim
Yildiz_1309 x60xelif evet takip ediyorum canım onu ama adana içinde bir doktor arıyordu onu da kararlaştırdik Erhan şimşek e gideceğiz inşallah
Yildiz_1309 Happybabyyy0 ben Adana içi doktor arıyordum da buldum ama fikirleriniz için teşekkür ederim