guzelanne01_ BEN BİR GÜN İYİYİM bir gün kötüyüm iştah desen yok bazı şeyleri yiyebiliyorum Ama genel bi mutsuz ruh halim var 2 çoçuğum 12 yıl sonra gelen🙈bide 2 li testin huzursuzluğu üzerimde
Zeyneppp96 guzelanne01_ yarın 12 olacak 11’de bulantılarım bi nebze azaldı biraz daha sakinleştiğimi hissettim 🙃
tubiii11 guzelanne01_ bulantılarım azaldı ama hafif kasık ve bel ağrılarım devam ediyor + halsizlik de var . :)
Beybi146 Bende 10 haftama girdim senin gibiyim bi gün iyiysem diğer gün kötüyüm sters sinir kaygı mutsuzluk hepsi var iştahsızlık psikolojik olarak diyorum ben
guzelanne01_ Beybi146 Aynı gerçekten ya ilk kez böyle oldum kızımda böyle değildim ne yapacağımı bilmiyorum ya
anayimbenanaaa guzelanne01_ bizde 11+0 oluyoruz 00 dan sonra 🥰 ruh hali bende de aynı bu aralar maalesef 🤦🏻♀️
guzelanne01_ Dilaraanl benimde benimde hiç bir yere sığmıyorum sıkıntıdan ortada bişeyde yok🤷🏻♀️Kızımda böyle değildim
Gzoo Bende 11+0 mide bulantısı değişken ruh hali çok zor geçiyor bulantılar beni mahvetti hayattan soğuttu resmen 😕
Dilaraanl Gzoo bulantı bende çok çok az oldu çiğ et görünce falan oldu çok zor Allah yardım etsin kuzu🥺
Dilaraanl guzelanne01_ eşimle cok kavga etmeye basladık hic böyle segildik cok iyiydik biz simdi herseyi batıyo bana