seker55 seni çok iyi anlıyorum ama bu şekilde isyana girer kuzum kesinlikle benim çocuğum olmicak deme bunu Allah’tan başka hiç kimse bilemez. Bı hikaye var şimdi kim olduklarını pek hatırlamıyorum ama kadının biri ermişe mi ne gitmiş işte demiş yıllardır benim çocuğum olmuyo benim için Allah’tan çocuk ister misin gibi şeyler demiş ermiş de Allah’ın huzuruna gidip dua etmiş Rabbim de üzülerek o kadının çocuğu olmicagini söylemiş neyse ermiş bunu kadına söylüyo fakat yıllar geciyo felan hiç bir zaman vazgeçmemiş Rabbimden istemekten hep dua etmiş her dakika dua etmiş. Sonra bakmış ki hamile, sonra kadın ermişe gidiyo diyo ki sen bana çocuğumun olmicagini söyledin ama rabbim bana da nasip etti diye söylüyo sonra ermiş tekrar rabbimin huzuruna gidiyo diye işte kadınin çocuğu olmicagini söylemiştiniz bana felan demiş sonra rabbim de demiş ki çok dua etti çok istedi kulumu kıramadim demiş. Kısaca hatırladığım kadarıyla anlattım kuzum bende çok fazla hatırlamıyorum yanlışım varsa bilen söylesin gercketken. Biz Alllahtan isticez yapicak başka hiç bi çaremiz yok dua etmekten başka Allah’tan başka kimsenlmiz yok bize yardım edicek o yüzden hiç pes etmeden Rabbime sığın duanı et kuzum çok zor biliyorum aynı durumu bende yaşıyorum bizim de şuan olmuyo tedavi görüyorum her ay umutlarla test yapıp umutlarım birer birier gidiyo ama sonra sirkelelenip kendime geliyorum bu şekilde isyan etme kuzum 🤲🤲