gokceekus17 Medicalpark Dr Cihan Çetin ( perinatoloji ) giden var mı ? Varsa memnun musunuz ve muayene ücreti nedir ?
Aysun56 gokceekus17 güher hanima gitmiştim1050 diye hatırlıyorum ilgili sevecen bir doktor tavsiye ederim
Bebekcayiroglununannesi gokceekus17 florya medical parkta cihan beye ben gittim. Gayet memnun kaldım. Tek tek anlatan bilgi verdi ölçümleriyle ilgilide
Ozlemmisss gokceekus17 ben bugun gittim medical park gop hastanesine. Ben beğenmedim açıkcası. Hala arayıştaysanz gitmeyin derim
gokceekus17 Bebekcayiroglununannesi teşekkür ederim 🌸 floryaya tasınacagız bende doktor arayısındayım. Bende bir gideyim . Genellikle güzel yorumlar var
Sadiyes gokceekus17 ben özel muaynehaneye gidiyorum önerebilirim. Atakoytowers da Sennur Zorer çok profesyonel cok ilgili bir doktor çok memnunum fiyatı da sanırım yılbaşından sonra 1000 tl gibi bişey oldu sanırım özel sağlık sigortanız varsa geçiyor çoğuda☺️
gokceekus17 @“Ozlemmisss”#p2578074 Ozlemmisss tesekkür ederim yazdığınız için. İlgili değil miydi detay vermedi mi
Ozlemmisss gokceekus17 Uzun uzun baktı yalan değil 25 dk boyunca 1 dk konuştu gayet iyi bi sıkıntı yok dedi sadece bitti yani. Eşim bişey soruyor takmıyor kısa ve sessiz cevap veriyor. Aman aman bayıldım diyemiyorum maalesef
Ozlemmisss gokceekus17 Ve o kadar çok bastırdı ki karnıma hareketler görebilmek için hala agrıyor karnım perişan oldum
alselinn Ben gitmiştim Göztepe medicalpark Cihan Beye gayet memnun kalmıştım çok bilgili bir doktordu
gokceekus17 Ozlemmisss anladım cok teşekkür ederim bende Baska bir doktor buldum ona gideceğim. Saglıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 🌸