Mrvdllr aslihano mundonun eğitimine bende katıldım derya hanım ve eda hanım harika insanlar gerçekten eğitim çok güzeldi 😄😊
aslihano Mrvdllr katilamadim egitime. 5 6 hafta surecekmis haftafa 1 gun. Tekrar ne zaman yapilmaya baslanir egitim
Seten Merhaba bozdur 21+4 haftalığız kızımla 😇 sonunda rabbim bu duyguyu arttırmayı nasip etsin bende Acıbadem hastanesine gidiyorum doktorun Ahmet Cantuğ Çalışkan
Blackmelody Seten ne güzel 😊 biz eşimle 2010 yılında sevgililiğimizde hayal kurarken belirlemiştik çocuklarımızın ismini 🐣 çok şükür rabbim nasip etti inşallah hepimizin hayırlısı ile tamamına erer🤲
Lilininannesi Serpil11 merhaba bende bilecikte yaşıyorum gebe okulu için başvuru hastaneden mi oluyor bilgi verir misiniz😊
Aylin123 Serpil11 benimde ocak doğum zam gelmiş bu sene bidaha zam yokmuş2019un ekimine kadar normal doğum 3500 sezeryan 4000 epidural 4500☺️
Seldaapk Gezgin08 Acıbadem şu anda normal ve sezeryan için 6000 alıyor ama yılbaşında tekrar zamlanicakmis.umit hastanesi normal 3000 sezeryan 3500 alıyor epidural isterseniz de 1000 tl fark oluyormuş.
Seldaapk Gezgin08 5 poz da fotoğraf cekiyorlamis bu fiyatın içine dahil umitte.Acibadem de fotoğraf vs.hepsi ekstra