Aleynaduruu Kızlar sabahtan beri belimden kasıklarıma kasıklarımdan da neredeyse bacağıma parmak uçlarıma kadar ağrılarım oluyo ne yatabiliyorum ne oturtabiliyorum gezince sadece iyi geliyo 38 haftalığım. Pazartesi sezaryan olcam normalde ama ilk defa böyle oluyor arada midemde bulanıyor. Ilık duşta aldım geçmedi belimin arka sağ tarafı kalçam kasıklarım ağrıyo inletiyor hep bi ara geçiyo sonra yine inlettiriyor. Sizce doğum yakın mıdır hastaneye gitmeme gerek var mı zorunlu sezaryan olacaktım normalde de
Mybabeela Aleynaduruu inletecek kadar çoksa doğum başlıyor olabilir. Ama şöyle tabii ki bu olayın en başı bir süre sonra yani örneğin 5-6 saat sonra düzenli kasılmalarınız olabilir sonrasında açılmanız başlar. Siz zorunlu sezaryen olacaksanız bir hastaneye gidin en iyisi içiniz rahat etsin
Mervebslms Aleynaduruu mutlaka doktoruna danış ama sancı ise uygulamada sancı kısmı var sanci geldikce bas ve bitince durdur oradan takio et. Eger gerçek dogum sancıların ise düzenli bir skeilde gelir 10 - 15 dakika bir zamanla süre daha da kısalır
Esraguvennn Aleynaduruu yalancı sancı ve gerçek sanciyi ayıran en iyi bulgu belden vuran ağrıdır. Sezeryan da olcam diyorsunuz bence hemen bı hastaneye gidin muayene olun. İnletecek kadar çoksa hele durmayın hiç.
Asyabuse Doktorunla iletişime geçebilir misin, öyleyse bi danış bence. Arkadaşıma hem bel hem kasık aynı anda olursa doğum sancıdır dedi. Sancılarınızı not edin ne kadar da bir oluyo diye düzensizse yalancı sancı da olabilir
Aleynaduruu Önce bi dakika tutayım o zaman ben duruma göre doktorumu ararım hastaneye giderim canlarım çok teşekkür ediyorum.
Zeyzey2022 Aleynaduruu aynısı yaşadım dün bugün doktora gittim 1 cm açıklık varmış eve gönderdi su veya nişan gelince gideceğim veya sancılar sıklaşınca
Kubraa33 Aleynaduruu eğer zorunlu sezeryan olacaksanız bence boşuna sancı çekmeyin eşyalarınızı alıp hastaneye gidin muhtemelen doğum başlamıştır
Sedauzunbekiroglu Ya doktorunuzla iletisime gecin yada hastaneye gitmenizde fayda var. Gecmeyen ve duzenli giren sancilar dogum belirtisidir