Ylmaz Karanfilsokak benim de mart ayında doğumum nasipse bende 23.03.2023 olsun istiyorum ama 39+6 ya denk geliyor acaba bekler mi doktorum cok merak ediyorum. İlkini 37+1 de dogum yapmıstım
Pelgiz Valla doktorların kafasına göre anne bebeğin sağlık durumuna göre ya da abbebin istediği doğrultusunda olabiliyor değişiyor yani ablamın bebeğinin kilosu yerindeydi doğurmak istedi doktoru ile konuştu okeylestiler bende 32 haftaligim hep normal doğurdum ama sezertan olacak olsam beklerdim 40a kadar @RukiyeSefa
Svalpydn35 Esrats gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebiş. 38+3 bebek le ilgili bı sıkıntı vs oldu mu bebek gelişimi vs nsl? Bna da 38+3 e gün verdi ikinci doğum ama bı yandan da 39+3 u bekleyebilriz de dedi kafam cok karıştı 🤦
Esrats Svalpydn35 Çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı 38. Haftaya girer girmez bile sezeryan olabilir dedi doktor normal vakti o zaten suyunuz gelmediği sürece. Bende 38+3te oldum 2 gün önce
sinoli Anneyimmm34 Evet ilk gebelik canım, ben 35’te gittiğimde kesin gün verdi, ama ben istedim çünkü başka şehirde yaşıyoruz eşim şu an orda ben ailemin yanına geldim doğuma ama sanada verir mutlaka 37 haftalıkken ☺️
Anneyimmm34 sinoli inşallah kuzum ya bakalım perşembe gidicem ne dicek :) RABBİM SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALMAK NASİP ETSİN❤️❤️