Selif Zaman ilerliyor son 3 aya girdim ama bebeğime isim seçemiyorum bu isimlerden hangisi olsun sizce fikri olan paylaşırsa sevinirim☺☺ Yade Eylül Beren Hafsa Asel
KubilayGizemzkan Esrabayrakdar Evet hepimiz Farklı isimler arıyoruz ama yok farklı bir isim bulan varsa lütfen paylaşsın 😇
Missmanan KubilayGizemzkan ben Begüm koyacağım inşallah öyle farklı bir isim değil ama kimsedende burada duymadım Begüm koyucaz diyen bu durum daha da hoşuma gidiyor 😊 çocuklarımız okula başladığında bir sınıfta 2/3 tane arya-Mina-mira-alya-asel vs gibi isimli çocuklar olacak eskiden Ayşe Fatma’nın olduğu gibi 😊
Selif Gizem_erdag mesele eşinizle sizin ne hissettiğiniz herkesin farklı zevki var keşke bende bir şeyde tutturup etrafa karşı o isim için savaşsaydım 😿 ama iiçime hiç bir şey sinmiyor bu durum daha kötü
Yaren_derin Gizem_erdag bence çok güzel canımm önemli olan senin beğenmen boşver millete zaten neyi beğendireliyoz ki 😊
Songul Bende bu gune kadar asel diyordum ama bugun degistirdik kararimizi babamizla Tanem olacak nasil kizlar
Gizem_erdag Selif bu kadar sıkma kendini ama en guzel karari werecegine cok sewecegine inaniyorum ben biraz rahatlamaya cok dusunmemeye calis bence 🙂 asel ismini daha on planda tutmanida tawsiye ederim 🙂
Selif Missmanan katılıyorum her ismin kendi içinde bi güzelliği var zaten isim kişiyle birleşen bir şey herkeste de farklı durur ama dediğiniz gibi aseli beğensemde sanki aşırı konulduğu için bu aralar kafam karışıyor 😬
Missmanan Selif kesinlikle haklısınız 😊 inşallah isimlerinin anlamları gibi olurlar 😊 ama yine de içinizde kalacaksa vazgeçmeyin derim 🤗 ben öğretmen olduğum için sınıfta aynı isimden bir sürü olunca takıyorum herhalde 😅