SaadetBayrak Kızlar 37. Haftama girdim dünden beri kızımın hareketleri sadece sertleşme olark hissediyorum bi bölgede hissediyorum dışardanda belli oluyo hafif oynuyo gibi ama iki gün önce daha farklıydı doktora gittim nst de sıkıntı çıkmadı bu haftalarda böyle olan var mı?
waitingmyprince SaadetBayrak bende 37 haftaya dün girdim ve benimkide tam tersi 36 haftadan beri hareketleri cok yogunlasti tüm gün sanki uyumuyor hareket halinde acaba skintimi var diye bende korkuyorum :/
SaadetBayrak waitingmyprince vurduğunu hissedipdum herşeyini şimdi sadece bi yerde oldunu anlıyorum bi şişlik oluo bölgede okadar kalp atışıda dinledim ama endişe edio insan
waitingmyprince SaadetBayrak hissediyorsan skinti yoktur canim ve bebeginin bi yerde toplanmasi kasilma oluyor bendede oluyor cok özellikle geceleri bi yerde toplaniyor sertlesiyor ona kasilma deniliyormus.
SaadetBayrak waitingmyprince evet canm kasılma oluyomş ama acımıyo sadece bi yerde olduğunu belli edio orası sert oluyo ama nst de sıkıntı çıkmadı iki gün önce herşeyi hiisediodum şmdi şaşkınım 🤦🏻♀️