1221 Merhaba kadım doğum doktoru iyi önereniliceğiniz varmı acaba birinci hastanesi özellikle Beylikdüzü çevresi bilgisi olanlar önerileri olanlar cevap verirse çok sevinirim
Sinemb1406 1221 Avcılar hospital Sadullah Yesevi. Hem tecrübeli hem ilgili. 1.5 yıldır kendisine gidiyorum. Çok memnunum. 30 haftalık da hamileyim. Araştırabilirsiniz.
s23o Yılbaşı öncesi kayıt aldırarak nakit normal doğum 5500 sezeryan 6500 TL diye anlaştık.Şuan ki zam fiyatını bilmiyorum maalesef .
Sinemb1406 Sozde Benim tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için ücret ödemiyorum. Ancak en son muayene ücreti sgklılara 500 tl olduğunu duymuştum. Telefon ile öğrenebilirsiniz. Ücret bilgisi veriliyor. Normal doğum 8.500 sezeryan 10.000 tl
Sinemb1406 Sozde İmkanınız var ise tamamlayıcı sağlık sigortası öneririm. Dilerseniz araştırma yapabilirsiniz. Daha mantıklı oluyor. Muayene ücretleri, tahliller vs yapıldığı zaman çok maliyetli oluyor.
Sozde Sinemb1406 evet ama lekeli bir şekilde geçiririyorum hamileliği 19 haftalığım riskli geçiyor aydan aya değilde çok daha sık gidiyoruz o yüzden bize mantıklı gelmedi