Lovefrom 19 gün önce bebeğim karnımda öldü kızlarrr aynı durumu yaşayan daha sonrasındaki gebelikleriniz nasıl oldu yapılması gereken testler var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
Sarem Lovefrom Rabbim yaşatmasın tekrar canım 6+5 de bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum. 2 ay geçti Allahım kimseye yaşatmasın agır imtihan. Seninki neden oldu ? Çok geçmiş olsun
ezgikurttt Lovefrom AA çok üzüldüm😔 neden oldu peki? Bir de karnında hissettin mi yoksa doktor randevunda mi öğrendim
Sarem ezgikurttt lavobaya gittiginde 1 damla kahve leke damladı hemen gittim doktora o zMan ögrendim canm
ezgikurttt Lovefrom inşallah en kısa zamanda Allah yeniden hamile olmanı nasip eder çok geçmiş olsun tekrardan
Kaderyunus Lovefrom benim sizinki kadar büyümemişti kimyasal gebelikti adet şeklinde düşürdüm maalesef ama 1 kere adet oldum peşine adet oldum çok şükür 21+5 haftalığım darısı sizin başınıza insAllah..
Zeynozeyyo Bende yasadım aynı sorunu 8 haftalık kürtaj oldum ilk geneliklerde yasanan bir sorun bu özellikle günümüzde üzücü yıpratıcı süreç ama hiç sıkma canını 5. Cinayımda hamile kaldım 36 haftalık suan doktorlar korunun diyor o sadece anne psikolojisi düzelain diye soleniyor ben 1 ay korundum ilk adetimi oldum korunmayı bıraktım hemen folik asite basladım bebek için gebeliği kolaylastıryor sende topla kendini eger istiyorsan hemen folik asite başla
Tazeannes Ben 15 haftalıkken kalbi durmuştu canım bebek çok yavaş büyüyordu zaten son bakıldığında 13 haftalık görünüyordu mesela, baştan beri kanamalarim vardı hiç normal bir hamilelik değildi zaten kalbi durali 2 gün olmuş bebek içimde şişmeye su toplamaya başlamış sağlıklı bir bebek değil demişlerdi ondan önce de bir tane erken dogurdum 31 haftalık olmuştuk suyum çok fazlaydı bi anda doğuma alindim 9 saat yaşamıştı sonra kalbi durmuştu onun da, ikinci bebekten yani kurtajdan sonra 5 ay düzenli adet görmedim ben en son antibiyotikle düzene girdi klomenle hamile kaldım şimdi ikizlerimi bekliyorum inşallah Rabb'im çifte mutluluk verecek bize, Allah size de isteyen herkese de nasip etsin inşallah acinizi dindirsin 💕
Elfylmz Lovefrom çok zor bi durum ama üzme kendini benimde ilk gebeligim de 8 haftalik ken kalbi durdu melek oldu bebeğim ondan sonra 1 defa adet oldum tekrar hamile kaldim şuan 38 haftaligiz rabbim sizede en kısa zaman da verir inşallah
Filizceran Lovefrom benim de 24 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 27 haftalık hamileyim
Bgmbyz Filizceran bebeğinizin. Kalbinin durmasının sebebi neydi acaba benimde 39haftatmda bebeğimin kalbi durmuş içimde kaybettim 😢
Berfingnc Tazeannes maşallah rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşallah benimde oğlum 11gün önce doğdu 29 haftalık dua edersen sevinirim 🙏🏻🤗
Sarem Kızlar Rabbim kucagınıza almayı saglıklı sıhatli hayırlı şekilde büyütmeyi nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim 🤲