Bsr3 Kızlar bugün ilk defa tansiyonum yüksek çıktı 1 hafta boyunca her gün ölçüp çizelge tutucam aranızda başına gelen var mı nasıl düşürebilirim acaba ?
Gskader Bsr3 bende sabah akşam takip ediyorum olcuyorum doktorum alfamet tanisyon ilacı verdi 12 13 arası seyrediyor
Hale29 Bsr3 malesef benim 15 çıktı 3 defa ölçtü dr düşmedi her an alabilirz dedi stres korku endişe aglamadm baya ikiz gebelik birde 34. Haftaya girdim bugün tansiyon ilacına baslatti yarin sabahtan itibaren kullanacağım takip edecez dedi alsak bile sıkıntı olmaz gayet iyiler dedi ama yine de endise ettm ve 2 defa kustum saha da gerdi beni bu durum inşallah geçer az daha dururlar bebeler
Udu Bsr3 ayrana limon sık iç benim öyle dusuyodu , ama geçmek bilmeyince bugun kan sulandirici ve tansiyon ilacina başlatti doktor , kalbimde de ritim bozukluğu ve taşikardi tespit ettiler yarinda onun icin bakilacak heralde bide onun icin ilac baslarim
Bsr3 Udu kan sulandırıcı kullanıyorum sanırım kanım yüzünden öyle çıkıyor hayırlısı artık bakalım neler olucak gidişatta 😀