Esmasapan Adetim 4 gün gecikti ama çok silik derecede kahve rengi gibi renkler geldi 3 gün bıyunca ama çok belli belirsiz ve çok kasık ağrım oldu bide şöyle bişey var hem erken gevelik testi hem normal test yaptım bu süreçte negatif çıktı sizce gebelik mi ?
Aysegu2611 Esmasapan benmde hamileliğimin ilk haftalarin da kanama geldi kahverengi test yaotim negatif çıktı sonra 2 hafta sonra tekrar yaptım pozitif çıktı yani hamile olabilirsiniz daha yeni olduğu için test yanlış gösteriyor
Esmasapan Aysegu2611 ay gerçekten mi çok teşekkür ederim bilgin için cuma günü kan versem çıkarmı ki acaba
Aysegu2611 Esmasapan valla benm kan tahlilinde bile çıkmamıştı ozmn 2 haftalık falan hamileydim çıkmadı testte falan 4 haftalık falandı testte çıktığın da
Aysegu2611 Esmasapan sizin beklemenize,gerek yok bı kaç gün bekleyin belki çıkar ben kendim bekledim tekrar yanilip üzülmek istemedim o yüzden tekrar test yapmadım ama hamile olduğumdan supheleniyordum
Aysegu2611 Esmasapan rica ederim öğrendiğiniz zaman hamilecolup olmadığınızı söyleyin bana da merak ettim açıkçası 😅