Burmur10 Ultrasonda görünen sıvı artması nedeni nedir ? İlk şekerden şüphelendi doktor ve tahlil istedi fakat tahlil zamanımıza daha var ve ben çok telaş yapıyorum
pamukprensesss Burmur10 benimde sıvı sınırda çıktı 1 hafta sonra yükleme yapılacak bakalım sonuç ne olacak 😔 şimdi yorumları gördüm üzüldüm ben bebek kilo alsın diye muz falan çok tüketiyordum ondan mı acaba artık daha dikkatli olmak lazım
yigitinannesi0820 Burmur10 şuan 34 hftalik 28 den beri suyum fazla diyor . erken doğum olur dedi ağrı yapar dedi gerçekten çok ağrım oluyor
Burmur10 yigitinannesi0820 ya yigitinannesi0820 mesela ağrıdan kastınız nasıl birşey. En başından beri mi var. Ne gibi önlemler aldınız o zaman ?
yigitinannesi0820 Burmur10 şeker olmadığı için birşey yapamıyoruz ama şeker fazla yeme dedi yinede .ağrı da bebek toplaniyor sürekli adet ağrısı gibi ağrım oluyor ve sürekli akıntım var sümüksü şeklinde
gamzosgamzos Burmur10 günlük şekerim olcuyordum sabah öğle akşam açlık tokluk diyetle düşmedi günde 4 kere insulin kullandım çok şükür kızıma sağsaglim kavuştum şuan 3 yaşında ☺️
pamukprensesss Burmur10 doktorum birşey söylemedi sıvısı sınırda şeker olabilir dedi. Kaç kilo aldın falan dedi ben çok kilo almadım ama yine de riski atmayıp yapalım dediler tekrar gidemedim 😔 1 hafta sonra gideceğim bakalım ne çıkacak