Meltem8787 Edolili Türk Telekom mandalin marketin orda. Belkide canım olabilir. Valla bi gün buluşalım. Soğuklardan da evde bunaldım artık.
Edolili Meltem8787 Hatırlayamadım ama kesin görmüşümdür çünkü mandaline falan çok gidiyoruz 🥰 Ay neden olmasın çok iyi olur 🌺
Meltem8787 Makbule-14 hastanenin verdiği bi numara gebe okulu. O hemşire bizleri bi gruba dahil ediyor. Ordan toplu mesaj atıyor. Zoom eğitimlerine katılabilmeniz ve bilgilendirme için.
Tugbaysima Meltem8787 39+6 benim son günüm diye gösteriyor ama belli olmaz yarın kontrolüm var neler olacak 🤭 benim ödemim çok uyuşukluk değil de
Meltem8787 Edolili aynen denk olmuştur büyük park var orda gimsa tarafında oturmuştum 2 yıl önce. Az çok biliyorum bende oraları ,😃
Edolili Meltem8787 Ay baya yakınmışız😂 bizde markete hep gimsaaya gideriz yol üstü unuttuğumuz şeyleri yada aç ihtiyaçları hemen mandalinden alırız 😂
Meltem8787 Tugbaysima ayy çok heyecanlı. Allah’ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizimle de paylaşırsın inşallah tecrübelerini kendini iyi hissettiğinde 🥰
Edolili Tugbaysima İlkler her zaman ayrı heyecan ayrı telaş oluyor 🥰 sağlıklı doğumun olur inşallah ben hastaneden yana korkuyorum
Tugbaysima Meltem8787 tabi mutlaka ben şimdi deli gibi soruyorum herkese nasıldı şu öyle mi böyle mi diye ben de herkesin merak ettiklerini cevaplarım içinizi rahatlatan birinin olması sakinleştiriyor beni biraz olsun 😇
Meltem8787 Edolili hastanede bi yeliz Çolakoğluna birde özlem gündüze gidiyorum ben hep başkasına almıyorum. İkiside çok iyi çok ilgili. Birde Nurettin diye bi hoca varmış onu çok methediyolar.
Tugbaysima Edolili amin canım inşallah 🤲🏻😍♥️ Ben de o yüzden korkuyorum iyi doktorlara denk gelelim diye dua ediyorum
Tugbaysima Meltem8787 Özlem gündüz çok iyi gerçekten ben de ek olarak Burçin salman özgü diyebilirim o da ilgili her gittiğimde kendisi muayene eder asistanlara bırakmıyor
heyzil06 Meltem8787 necatidir o nurettin değil sanırım 🤭 necati hoca çok iyidir ben de ona gidiyorum çok seviyorum ne sorsam açıklıyor polikliniği olmasa bile oralarda oluyor mutlaka başka doktora gitsem bile sonuçlarımı gidip gösteriyorum sağolsun hemen bakıyor ilgileniyor
Meltem8787 Tugbaysima çok saol valla. Yarın güzel haberler alırsın inşallah. Hazırlıkların nasıl bitirebildin mi?
Tugbaysima Meltem8787 tabi canım yazarım mutlaka ♥️ Hazırlıklar çoktan bitti erken doğum gibi bir durumda hazırlıksız kalmayalım diye beşiğini bile kurduk eşim çok sabırsız kurdu her şeyini tek eksik kızımız 🥹 o gelince tamamız 🤭🤲🏻♥️
Tugbaysima Meltem8787 evet ilk aylar perişan oldum doktor bulamamaktan son 2 aydır Burçin ve Özlem hanıma gidiyorum kafam rahat