gokce66 Kızlar Gelişim Geriliğinden dolayı yarın sabah büyük ihtimal doğum olacak…. Dini açıdan ibadet olarak doğumdan bir gün önce yaptığınız duaları ibadetleri yazarmisinz?
Deletedmom_21 gokce66 Burada bazılarından duydum, Meryem Ana otuna dua okuyup doğuma giriyorlar doğumları çok güzel geçiyordu bir Deneyin isterseniz❤
gokce66 Deletedmom_21 bu arada lohusa takımı aldm yedek pijama takimimda ince ama kisakollu pijama takımı da alayım mı
Soruyorumm gokce66 canım meryem ana otu normal doğum için rahim acılsın diye yapılıyor ben de aldım gelişim gerliğinden sezeryan oldum kullanmadım korktum rahim açıklığı yapar falan diye
Deletedmom_21 gokce66 Bir bilgim yok canım❤ bu hakta bir tecrübe edinmedim. Bilgili annelerimize sor onlar yanıtlar🤗
gokce66 Soruyorumm hehh cvp arıyodum 😊 tamam cnm şimdi ekliyorum çantama evle hastane arası 200 km olacak eve gitme sansmz olmayacak . Çok saol
Soruyorumm gokce66 canım bol bol yürü agrın olsada yürü yürüdükçe iyileşiyorsun depend al büyük kolaylık oluyo kahve al yanına başagrısına narkoza cok iyi geliyo sarj aletini unutma terliğin cok rahat olsun kolay giyilsin o beni zorladı