mervemom58 Kızlar az önce koyu renk kahverengi akıntım geldi hafif bacak ağrım var hafif midem bulanıyor sizce doktora gitmelimiyim? İdrarım şeffaf bi kanama göremedim. Yerleşmeye mi çalışıyor yoksa tehlikeli bi durumun içindemiyim bilemiyorum
femme mervemom58 azcik koyu renk akıntı ilk dönem için Doktorum normal demişti çok fazka endişelenme dinlen bol bol
mmercimek mervemom58 aynı manzarayla bugün bende karşılaştım. 5+1+im. Doktorum endişe etmememi, aşikar bir kanama olmadıkça sorun olmadığını söyledi. Umuyorum siz de ben de herkes de sorunsuz atlatırız süreci 🙏🏻
bendiyebiriii mervemom58 Bence hastaneye gidin. Bende de oldu yerleşme kanaması idi kese etrafında bir şey yoktu ama progestan başlamıştık her ihtimale karşı. Arkadaşlar nasıl yorum yapıyor böyle kendilerine güvenerek anlamadım. Sonra ahlanıp vahlanmak yerine gidin bence gönlünüz de rahatlasın.
Feyza4 mervemom58 15+4 teyim düşük riskli bi gebeligim var 12 . Haftalara kadar lekelenme gelmişti sık ve kasık agrın artarsa acile git beklemeden ama ilk zamanlar normal agır kaldırma uzan temizlik bile yapma bi dönem çünkü riskli hale dönmesini istemezsin 🥰
YLD_95 Evet canım hafif kahverengi leke gibi akıntı bende de oldu geçen hafta 5+4 falanken. Doktorum kırmızı kanama olup 2 ped dolduracak kadar devam ederse gel demişti. Onun harici sorun olmuyor demisti. Dinlen bol bol Allah’ın izniyle bişey olmaz
mervemom58 Hastaneye geldim kese etrafında kanama gördü doktor ilaç başlayalım dedi beta istedi bekliyorum şimdi
Feyza4 mervemom58 büyük ihtimal Protestan bol su ve dinlenme önerisi olur içinizi ferah tutun bi sorun çıkmaz inşallah
bendiyebiriii @“mervemom58”#p25557738Progestan hap verir muhtemelen bir de duphaston verebilir. Bence progestanın iğnesini de isteyin yine de. Bana bu 3ünü de yapmıştı doktorum. Hatta 3 doz iğne vuruldum
mervemom58 Kızlar hepinize teşekkür ederim malesef bugün evde düşük yaptım ve tekrar hastaneye koştum. Kalan parçaları aldılar kürtajla.. Çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın