Muhsineaaydgr Arkadaşlar ben hamileliğimi bilmediğim için antibiyotik kullandım alerjim vardı ve hastanelik oldum ilk haftalarımdaymışım sizce bu bebeğimin gelişimini ne yönde etkiler kötü sonuçlar doğurabilir mi
sudamlasi Muhsineaaydgr bişey olmaz korkmayın hamile oldugumuzu bilmeden neler neler yaptık çoğumuz🙈ben epilasyon yapıyodum mesela 5.haftama kadar yapmışım
Elif4334 Muhsineaaydgr 5. Haftamda çarpışan arbalarda milletle çarpışıyomuşum 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim 😂
cherryup Öğrenene kadar Allah koruyor ben öyle inanıyorum. Bende tam tutunma aşamasında tatilde jetski tepesindeymişm haberm yok :) 11+4 olduk bile. Takmayın cok fazla..
HilalErkan Sevdaa27 canım ben estetisyenim kesinlikle yapılmamalı gebelikte neticede Işın ve yüklü bir radyasyon alıyor vücut etrafında gebeyken yaptıran yaptırmaya ikna olan varsa uyar böyle bişey söz konusu bile olamaz
sudamlasi Sevdaa27 hayır hamilelere ve emzirme döneminde yapılmayacağı yazıyodu kullanım kılavuzunda👍🏻
Berdemal Ben de antibiyotik kullanmıştım 2 farklı antibiyotik hem de korkma bence de öğrenene kadar koruyor rabbim