minimal1 Sedosh Forumda ara kısmının üstünde fotoğraf yükle var oraya yükleyin sonrada link i kopyalayın ben öyle yapıyorum yani
Ela3834 https://imgyukle.com/i/JG1mAh @nergis_a Ay bana da bakar mısın benim için cinsiyet önemli değil sağlıklı olsun ama çok meraklıyım 😃 tüp bebek gebesiyim sağlıklı olsun da acaba nedir cinsiyetiiii hep soluma batma oldu tutunurken 😍
nergis_a Ela3834 Ela3834 cok kucuk tatlim anlasilmiyor amam solda olduysa buyuk ihtimalle kiz olna ihtimali yuksek
Aysglkpck nergis_a  Bana da bakar mısınız Önce erkeğe benziyor denildi şimdi kız denildi 13+3
kbra19 nergis_a sağlıkla gelsin bebişim inşallah bakalım tutacak mı bende erkek hissediyorum bu teoriye göre sağdaysa kız soldaysa erkek mi ☺️
Ela3834 nergis_a Bende öyle düşünüyorum ama tüp olunca rahimin ortasına atıyorlar iğneyle ne tarafta tutunursa artık 😃 3 hafta sonra yine buralarda olurum ins sormak için teşekkür ederim 😁
nergis_a kbra19 degisebiliyor canim ama genelde erkek sag tarafta hissettiriyor kendini benimki sagda hissettirdi cunku
Aselsultan2018 nergis_a teşekkr ederim kuzum yorumun için kaç tane yorum yapana sorduysam erkek dedi herkes ama don muayenemde hala koz diyip diretti doktor.. bakalım Allahım sağlıklı shatli hayrlı evlat versin