Sla8995 Selam kızlar, kaç haftalıksınız? Bebişiniz günde kaç kez hareket ediyor hissediyorsunuz 🫶🏼🫶🏼🫠
Eren_umay2 Sla8995 30+3 haftalığım o kadar çok hareketli ki ne kadar olduğunu ben bile bilmiyorum bazen bi hareketine kitlenip kalıyorum ikinci gebeliğim oğlumdayken böyle değildim düzenliydi hareketi şimdiki kız bebeğim kız bebekler de gebelik daha ağır geçer diyolar ne kadar doğru bilemiyorum 🥴🤭
Fatosaydin Sla8995 valla 22+4oldum ama hala hissediyorsunuz bilmiyrm arada hareket ediyor pek hareketli değil oğlum. Sonralarda hareketlenir inşallah.
2Meyve- Sla8995 24+3 haftalığız ve düzenli olarak hareket halinde sürekli her dkka her snaiye hareketini hissediyorum 🥹💞
Yeniannis_ 17 haftama girdiğimden beri arada bi tane hissediyordum 17+5 im dün gece 5,6 tane sağlam vurdu cocuğum😂 sabahta 2 tane daha vuruş babasıyla ben nasibimizi aldık 😂 Cok sükür 🤲🏻
Sla8995 Yeniannis_ hahaha kıyamam çok tatlısınız 🫠🫠🥰🥰 benim de bi sabahın köründe attığı oluyor bi çok yorulursam oturduğumda yani kafaya karışık gidiyor. Bugün sakim gibiydi ama endişe ettim ondan yazdım fikirlerinizi alayım diye . Daha 4 buçuk ay gerçi de