Hanife61 ben akşam 8 e kadar yiyorum. 2,5 saat maximum aralıklarla. 8 den sonra çok acıkırsam su içiyorum 1 litre, tıkıyor zaten. Şekerden ziyade çok kilo almak istemiyorum. Sabahları uyanınca 9:30 en geç kahvaltı ediyorum. Hergün aynı şeyi yiyorum. 1 haşlanmış yumurta. 3 çeri domates, 2 kibrit büyüklüğünde kaşar peynir, varsa ceviz 1 tane, varsa salata. 1 dilim siyah ekmek ya da yarım dilim yiyorum.
10:30 da ölçüyorum bu kadar az yemeğe düşük çıkıyor zaten. Öğlen 12 de evde ne varsa onu yiyorum, özellikle buzluğa köfte yapıp atıyorum kızartıp yanına salata yoğurt bazen 3 yemek kaşığı pilav ya da makarna yiyorum. 2,5 saat sonra ara öğün yapıyorum, bazen 1 elma 10 badem ya da fındık bazen canım tatlı çekiyor sütlü tatlı alıyorum yarısını yiyorum aslında dolapta ne varsa kendime uyarlıyorum. 4-5 gibi yine acıkıyorum yine buzdolabının kapısına dikiliyorum, elime ne gelirse yiyorum:) akşamda 8i geçmicek şekilde evde olan malzemelerle yemek yapıp yiyorum. Nohut fasulye bezelye patlıcanlı bişeyler eşime pilav yapıyorum bende alıyorum az yemeğimin yanına, kuruyemiş bizim kurtarıcımız bir de hurma ara öğünlerde bunları yiyebilirsin. Ben süt sevmiyorum onun yerine yoğurt tüketiyorum daha fazla kalsiyum var diye. Meyveden uzak duruyorum elma dışında meyve baklavanın kuzeni diyor doktorum şekerin düşmanı o yüzden meyve ara öğünü önermem, bi zaman sonra alışcaksınız düzene sokacaksınız, sakın aç bırakmayın kendinizi asıl kötü olan aç kalmak.. o zaman şeker dengesizleşiyor