Bebikkcik Kızlar cumartesi pazar kahvaltıya misafirim var ne yapsam bilemedim bir şeyler önerir misiniz lütfen
Nurcanben Bebikkcik patates kızartmasi, pişi, menemen, peynir, salam, domates, salatalık, Sarelle, usenmezseniz ekstra pankek. Aklıma bunlar geldi 😂
Sellmaseellma Bebikkcik sigara böreği veya fırında paçanga böreği yapabilirsin, domates biber kızarması yapabilirsin, melemen, yumurta haşlayıp ortadan ikite bölüp tabağa ters şekil koy üzerine yağ ile kırmızı toz biber kavurup dökebilirsin
Armess_loya Bebikkcik Börek Patates kızartması Muhlama Menemen Pankek Sucuklu kaşarlı omlet Peynir tabağı Salatalık ve domates söğüş Yani çeşit ve bütçeye göre artık hangisi uyarsa seçip yapabilirsiniz🌸 ilaki bu kadar çeşit olacak diye birşey yok🌸
umena Patates kızartması, Menemen, şipşak poğaça, yumurta haşlaması, kahvaltılık salata domates vs bence yeterli 😀 benim aklımda bu menü var da bende çağırmam lazım bir kaç kişiyi
cicekcikiz Sofrayı hilelerle dolu göster😁 salatalık domatesi ayrı koy bir sürü ıvır zıvır koy birkaç çeşit peynir hepsini ayrı tabaklara koy. Bildiğin kahvaltılık koy yani. Ekstra olarakta sigara böreği yap ve poğaça al hazır uğraşma.
Nurcanben cicekcikiz ay hazır sigara börekleri varya hani onlardan en güzeli hangisi hangi markette satılan daha önce hiç almadım canım çekti djdksksi
otekidunyali Bebikkcik ptates kızartması, yumurta salatası, köy biberi kızartıp yogurtlayıp üstüne yağ yakabilirsin, pişi veya uğraşmaya halin yoksa poğaça, tatli olarakta pankek yaparsin muz doğrarsın yanına nutella fln. Gerisi kahvaltılık :)