UlkerOzer Arkadaşlar isim önerileriniz için çok teşekkür ederim. Hepsi bir birinden güzel😍👍 Harf takıntım şundan dolayı: ilerde yabancı bi ülkede yaşama gibi bi olasılık var ve çocuğun bundan dolayı zorlanmasını istemiyorum. Örnek: ilk oğlumun ismi Tibet. Dağ doğa isimlerini aşırı seviyorum ❤️
Mavi20 UlkerOzer ah ne isim düşünmüştük bizde bu sebepten öz Türkçe olsun diye 😂 Bulut ismine karar verdik, uras ismi de çok hoşumuza gitmişti. Arkadaşım da Tardu koymuştu oğluna. Kendi ve eşinin ismi T harfi ile başlıyor öz Türkçe olsun istediler.🤓
rileyss UlkerOzer Türkiye’de aşırı fazla var ama yurtdışına taşınacaksanız atlas ismi olabilir, atlas sıradağları var ve türkçede atlantic okyanusunun adı. yurtdısında da bilinen bir isim
Nergs199 Berilikom solemesi zor değil mi o ismi. Bizde erenalp yada alperen dusunuyoruz ama karar veremiyoruz
UlkerOzer gonulcelen aynı sebepten dolayı o harflerden kaçıyoruz. Kız ismi o kadar çok var ki beğendiğim ve ağzımın suyunu akıttığım 😃☺️ Ama erkek ismi bulmak aşırı zor🤦🏻♀️ Ne yapacağımızı şaşırdık valla.. ilk oğlumun ismini 8.ayda bulduk😬
Englishteacher UlkerOzer ayyy kız isimleri neler acaba düşündüğünüz bizim de kızımız olcak ama bulamıyoruz ya 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Bekleyenler Marpling ben kızıma koymak istedim ama eşim çok sıcak bakmadı. Anlam olarak bana çok uygun. Ama sosyal çevrenin yapıştoracağı bir etiket olur diye biraz da istemedi.
UlkerOzer Mavi20 bir de kardeşlerin ve ya çocuğun ismini anne babayla benzer koymalarına aşırı karşıyım 😄 hatta ikizleri aynı giydiriyorlar ya 🤦🏻♀️ E bunlar zaten bir birinze benzeyerek doğmuşlar kalan herşeyi benzer / aynı yapmaya ne gerek var ki 🤦🏻♀️