Minikdunyam Tavsiyen üzerine yazını tekrar okudum ama bir okumada da anlayabiliyorum çok şükür bu forumda hiç bir zaman tartışmaya girmedim sizinle de girmicem Muhammed ismini müslüman koymaz demişsiniz ama ‘..Yada Ömer yada Muhammed gururla taşı yavrum derim ben..’ diye kendiniz yazmışsınız!! İsim koymakla onlara benzemesi beklenemez yazmışsınız ama ‘..bence güçlü Kuvvetli zamanında heybetiyle nam Salmış kişilerin adını koyun ki onlara benzesin..’ bu yorumu da siz yaptınz ve ben sizin dediklerinze karşılık verdim. Ayrıca marjinal isim adı altında açılan başlıga sırf tartışma yaratmak için girdiginizi düşünüyorm bazı insanlar tartışmalardan besleniyo malesef! Sürekli insanlara siz anlamazsınız, anlayacagınızı sanmıyorm gibi yorumlar yapmışsınız siz kimsiniz ki bu lafı söyleyebiliyosunz ? Görüşlere saygılı olmaktan bahsetmişsinz siz de burdaki görüşlere saygılı olup muhalefet olmasaydınz diyorum. Denilecek o kdar şey var ki sizin gbilerle muhatap bile olmak istemiyorm ama bu açıklamayı yapmaya da zorunlu hissttm kendimi. Sonuç olarak çok şey bildigini zanneden insanlar aslında hiç bişey bilmiyorlardr!