Kerime-32 Merhaba doğuma 20 gün kaldı bugün doktorum bebeğinin 3.900 g olduğu söyledi daha önce diyan var mi kilolu bebek bir sorun veya
Rivers tugbacns çok sevindim senin adına canım 🙏🏼 bende 26+4 ikiz kızlarımı bekliyorum ama dr um ısrarla boylarını ve kg sunu söylemiyor meraktan çatlayacağımm
tugbacns Rivers ayy sorduğunuzda da mı söylemiyor ben olsam ben de merak ederdim valla. Belki biraz daha büyümelerini bekliyordur haftasından küçük çıkınca da insanın bir morali bozulmuyor değil çünkü ama çok takılmamak lazım sağlıklı doğsunlar yeterki ☺️
Rivers tugbacns sorunca da söylemiyor önemli olan haftalarıyla uyumlu olması rakamlara takılma diyor ama bilsem bende ona göre kendimi hazırlarım yani
Mhrbn44_ 34+4 de 2600 dedi doktor ama ultrason kilosuyla doğum genelde farkli oluyor gecen kuzenimin bebegi oldu 3600 demis doktor dogumdan once doğdu 3 kilo
tugbacns Mhrbn44_ maşallah sağlıkla gelsin ☺️ evet bazen ölçümden dolayı yanlış çıkabiliyormuş hayırlısı artık sağlıklı doğsunlar gerisi önemli değil