esiaks Bende pazartesi Erbil Çakar’a gideceğim. 600₺ muayene ücreti. Buradan çok övenler memnun kalanlar oldu.
esiaks NisaE bence karar verin ben az kalsın haftalarımı geçiriyordum 😂 gitmek istediğim birkaç yere gidemedim randevular çok geç tarihe veriliyor diye.
Gamzee23 Detaylı ultrasona girmezsekte olur mu acaba çünkü ben normal hastane randevularim için bile ambulansla gidiyorum hamileliğim çok sancılı geçiyor
mervecelkkk Kiwi12 neden demedi acaba adı hayal di galıba perinatolog bide radyolog değil bakan hangi doktora gidiyosunuz medipolde ?
Emisse Sedaisgorenn iki gün önce Emsey hospitale gittim oya hocadan çok memnun kaldım çok ilgili güler yüzlüydü fiyat 1000 tl
Gunay_18 NisaE oya pekin Zeynep kamilin doktoru cuma ve cumartesi emseye geliyor çokta güzel ilgileniyor geçen hafta ona muayene oldum kendisi perinatoloji uzmanı tavsiye ederim ama bir kaç haftadan önce oluşturun randevunuzu
Gunay_18 Kiwi12 benim doktorumda normalde medipolde ama bana özellikle Zeynep kamilin perinalatog doktorlarına gitmemi istedi kendisine söyledi şu hastanelerde var diye
Kiwi12 Gunay_18 evet bana da oyle dedi. Ama geç kalırsın sıra bulamayabilirsin özelde yaptırman daha kolay sen bilirsin dedi