Rabia04_09 Merhaba hanımlaaar. Ben İlknur hanımın takipli hastasıyım şu an 17 haftalık hamileyim 20. Haftam için detaylı ultrasona randevu aldım. Daha önce Medipol hastanesinde detaylı ultrasona giren oldu mu doktor nasıl memnun kaldınız mı?
Mervesoydas Girdiniz mi acaba detatlıya membun Rabia04_09 girdiniz mi acaba nerede girdiniz nasıldı doktor bende girecem o yuzden soruyorum
Hilal3425 Rabia04_09 bende İlknur hanıma gidiyorum ikili taramayı Medipolde yaptırdım Gülseren hanım vardı sonra ayrıldı ordan detaylı zeki Şahinoğluna yaptırdım Bağdat caddesinde İlknur hanıma söylerseniz yönlendirir çok ilgili detaycı bir perinatolog benide İlknur hanım yönlendirdi Medipolde perinatolog yoktu ozaman
Rabia04_09 Mervesoydas Girdim. Pendik medipolde girdim gayet memnun kaldım doktor hiç birşeyi atlamadan baya detaylı baktı hatta kızçem sürekli eli ağzında diye dudağını göremedi rahat 20-25 dakika uğraştı bakmak için o yüzden baya memnun kaldım
Rabia04_09 Hilal3425 2 gün önce yaptırım. Şu an medipolde perinatolog doktoru mevcut yeni gelmiş Khayal bey var gayet ilgili bir doktor memnun kaldım