Aysinvebebito kayıtta bi tane kız var o herkese aynı şeyi söylüyo ya da yanlış tarihe randevu veriyo kaç gündür bu tarz yazanlara denk geliyorum ben ikili tarama içim gittiğimde doktora söyledim yönlendirdi radyolojiye oraya gidip randevu aldım ama şubat diye hesapladık takvimden kız gitmiş marta vermiş bnde eve gelince farkettim ertesi gün tekrr gittim siz bana yanlış vermişsiniz benim haftam şubatta oluyo dedim yeni karar çıktı artık haftanda gel bakılır diye yolladı çok ısrar ettim iş yerime kağıt vermem gerekiyo elimde randevu olmalı bunu iptal edn haftama verin randevu diye vermediler bunu iptal edelim haftanda gel skıntı olmaz dediler sonra geçem hafta ikili test sonucumu göstermeye gittim orda ki doktora sordum bana böyle böyle dediler diye öyle bişey yok tekrar git al randevunu dedi onu çok zorda kalınca sakıncalı bi durum olunca bakıyoruz aradan normalde randevun olmak zorunda dedi sonra tekrr gittim radyolojiye bu sefer kayıtta başka bi kız vardı ona söyledim oda hemen verdi evet randevun olmalı dedi 7 şubata verdi 20. Haftama denk geliyo bence sizde tekrr bi gittiğinizde çok geciktirmeden gidip alın randevuzu kayıttakilerle konuşurum doktorum öyle bişy yok randevun olmak zorunda dedi siz neden böyle dediniz bana ayrıca benden sonra alanlar olmuş randevu kafanıza göre veriyosunuz o zaman siz dedim kız hiç bişy demedi bu seferki iyiydi hemen yardımıcı olayım deyip verdi ama ben sinirimi ona patlamış oldum