1erkekkannesiiii MBCG Kartal Kayra olacak oğlumun ismi fikir olsun 🫶 Bu ismi seçmeseydim beğendiğim isimler de Koray, Kerem, Göktürk, Levent, Göktuğ, Alp, Alparslan, Kürşad, Yağız, Yiğit, Çağan, Kıvanç, Ogeday, Çağatay 🤗
Deletedmom_21 MBCG Çağatay, Kıvanç, Berk, Oktay, Burak, Kadir. Türkiyenin en yakışıklı ünlülerini yazdım😂
nebakiyonkomikmi MBCG Bende isim çok düşünüyorum söylenilen hiç bir isimde icime sinmiyor ne arıyorsam artık 😂 Eşimin ailesi Azeri olduğu için isimleri çok farklı söylüyorlar mesela Ali ye eli Ahmet’e ehmet gibi o yüzden işim çok zor 😂😂
MBCG nebakiyonkomikmi ayyy senin işin zor bir de şimdi Xan ismi moda galiba azerilerde☺️ yaa benimde hiç içime sinen isim yok
Petito35 Etrafım da ki erkek çocuklarından örnek vereyim Çağıl miraç (erkek kardeşim) Göktuğ Atahan Yiğit Efe Erkin Egemen Eymen Mustafa Kaan Ege bunlarda hep yeğenlerim Yağız poyraz alaz beğendiğim isimler 🌸
emirtosveannesi MBCG biz Muhammed Emir koyacağız Ama Ali İmran ismini de çok beğeniyorum eşim kabul etse koyabilirdim size fikir olsun ☺️